Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Κεδίκογλου: Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία με την τρόικα

Δεν θα διακινδυνεύσουμε την πορεία της χώρας, ιδιαίτερα τώρα που βρισκόμαστε πολύ κοντά στην έξοδο από την κρίση, τόνισε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

15452521_EV_GK_MAXIMOU_KEDIKOGLOU_DILOSEIS5.limghandler

Γίνεται ολοκληρωμένη διαβούλευση με την τρόικα, βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο. Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία, για τα περισσότερα θέματα δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση πως ότι συμφωνηθεί, θα περάσει από τη Βουλή. Σε ερώτηση για το αν οι ευρωεκλογές και οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα θεωρηθούν δημοψήφισμα, ο κ. Κεδίκογλου, ανέφερε ότι είναι πολύ σημαντικές εκλογές, αλλά δεν αλλάζουν κυβέρνηση.

Δεν θα είναι δημοψήφισμα, όποιο και αν είναι το αποτελεσμα, έχουμε διακηρυγμένο στόχο την εξάντληση της τετραετίας. Δεν θα διακινδυνεύσουμε την πορεία της χώρας, ιδιαίτερα τώρα που βρισκόμαστε πολύ κοντά στην έξοδο από την κρίση, τόνισε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Αναφερόμενος στη χθεσινή συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κεδίκογλου σημείωσε ότι με όσα λέει, δείχνει ότι δεν έχει ιδέα πως δουλεύουν τα πράγματα στην Ευρώπη και πως οι γίνονται οι διαβουλεύσεις, ενώ πρόσθεσε ότι για άλλη μια φορά φαίνεται πως ο κ. Τσίπρας δεν θα διστάσει να προκαλέσει την έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη.

By