Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κεδίκογλου: Συνεχίζει να βρίζει και να συκοφαντεί o ΣΥΡΙΖΑ

Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στις βολές  του ΣΥΡΙΖΑ για τα δημοσιεύματα των Financial Times

kedikoglou

Με ένα ερώτημα… απαντά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου στην νέα επίθεση που εξαπέλυσε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα δημοσιεύματα των Financial Times, τονίζοντας παράλληλα ότι συνεχίζει να βρίζει και να συκοφαντεί.

Ο κ. Κεδίκογλου καλεί το κόμμα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δώσει μια εξήγηση σχετικά με το γεγονός ότι σήμερα υπερασπίζεται το δημοψήφισμα, ενώ την επίμαχη περίοδο έκανε λόγο για «πολιτικό τρικ».

Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει τα εξής:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε πριν από δύο ημέρες έναν βρώμικο πόλεμο λάσπης εναντίον της κυβέρνησης, στηρίζοντας τις συκοφαντίες του σε υποτιθέμενα δημοσιεύματα των Financial Times. Και τώρα που με βάση τα πραγματικά δημοσιεύματα, αποκαλύπτεται ότι η χώρα βρέθηκε ένα βήμα πριν από την έξοδο από το ευρώ και την πλήρη καταστροφή, η οποία απετράπη την τελευταία στιγμή, αντί να ζητάει δημόσια συγνώμη, συνεχίζει να βρίζει και να συκοφαντεί.

Τον αφήνουμε στην κρίση του Ελληνικού λαού που γνωρίζει πλέον τα αληθή δημοσιεύματα.

Εκείνο που παραμένει όμως αναπάντητο και το ρωτάμε για μια ακόμα φορά, είναι γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ, το δημοψήφισμα που τότε χαρακτήριζε «πολιτικό τρικ», σήμερα το υπερασπίζεται. Περιμένουμε την απάντησή του».

By