Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πλήρης επιβεβαίωση του thepaper.gr

Προπομπός η σύμπλευση ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ

BENIZELOS KOUVELISΠριν από δύο ημέρες το thepaper αποκάλυψε τα νέα δεδομένα στην ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς, που προκύπτουν από την κοινή στάση ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ αναφορικά με το λουκέτο της ΕΡΤ.

Το «μαύρο» στην οθόνη απελευθέρωσε δυνάμεις και έλιωε των πάγο μεταξύ των 2 κομματικών επιτελείων, θέτοντας σε νέα βάση τη συζήτηση μακριά από καθεστηκυίες πολιτικές και πρόσωπα.

Η προ ημερών ανάρτηση του thepaper

Προπομπός η σύμπλευση ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ

Σε νέα βάση η ανασύσταση της Κεντροαριστεράς

Πιο κοντά από ποτέ βρίσκονται το τελευταίο εικοσιτετράωρο οι Πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος και της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, εξαιτίας του αιφνίδιου λουκέτου στη δημόσια ραδιοτηλεόταση.

Ο κοινός βηματισμός των δύο κυβερνητικών εταίρων και η αποφασιστικότητα που επέδειξαν απέναντι στην παραπάνω εξέλιξη θέτει τα θεμέλια για μια ουσιαστική και ειλικρινή συζήτηση για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστερά ς, εκτιμούν επιτελείς και των δύο κομμάτων.

Το ξαφνικό και ισχυρό σοκ του λουκέτου της ΕΡΤ έθεσε στην άκρη τους όποιους δισταγμούς στέλνοντας το μήνυμα ότι η Κεντροαριστερά μπορεί να επανέλθει δυναμικά στο πολιτικό σκηνικό και με αξιώσεις, όταν οι περιστάσεις το επιβάλλουν.

Ακόμη και αν δεν το κατάφεραν με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, η ΕΡΤ φαίνεται πως έφερε ακόμη πιο κοντά Ιπποκράτους και Αγίου Κωνσταντίνου, προοιωνίζοντας ενδιαφέρουσες εξελίξεις.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By