Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Προσκλητήριο της Κεντροαριστεράς από τους 58

Ήδη έχει γίνει ανάλογη συγκέντρωση στα Τρίκαλα και προγραμματίζονται άμεσα άλλες δέκα συγκεντρώσεις σε πόλεις της περιφέρειας και στην Αττική.

Το σύνολο της ηγεσίας και του πολιτικού προσωπικού της Κεντροαριστεράς θα κληθεί να παραστεί στην πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση της Πρωτοβουλίας για τη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη, στις 9 Δεκεμβρίου στο θέατρο Ακροπόλ.

Συγκεκριμένα, θα κληθούν οι Πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ Ευ. Βενιζέλος και Φ. Κουβέλης, τα μέλη των Πολιτικών Γραφείων, των Κεντρικών Επιτροπών και των Κοινοβουλευτικών Ομάδων των δύο κομμάτων (και μέσω της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ καλείται και ο Γ.Παπανδρέου), ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ο Πρόεδρος της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα Ανδρέας Λοβέρδος, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Ηλίας Μόσιαλος, ο Γ.Φλωρίδης, ο Τάσος Γιαννίτσης, ο Αλέκος Παπαδόπουλος, ο Β.Ράπανος κ.ά.

Επίσης θα κληθούν οι εκπρόσωποι και τα μέλη των ανεξάρτητων κινήσεων της Κεντροαριστεράς που έχουν ήδη δραστηριοποιηθεί προς την κατεύθυνση της συσπείρωσης του χώρου.

Προηγουμένως οι «58» διοργανώνουν συγκεντρώσεις στελεχών στα Χανιά σήμερα με ομιλητή τον Σταύρο Μπένο, στο Ηράκλειο στις 30/11 με ομιλητή τον Αχ.Γραβάνη και στη Θεσσαλονίκη την 1/12 με ομιλητή τον Τάσο Γιαννίτση.

Ήδη έχει γίνει ανάλογη συγκέντρωση στα Τρίκαλα και προγραμματίζονται άμεσα άλλες δέκα συγκεντρώσεις σε πόλεις της περιφέρειας και στην Αττική.

Ομάδες πρωτοβουλίας από πολλές πόλεις έχουν ζητήσει συναντήσεις με την συντονιστική επιτροπή των «58», ενώ σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα τους www.kentro.aristera.gr/start, 3.932 πολίτες έχουν εκφράσει ήδη με αιτήσεις τους την επιθυμία να συμμετέχουν σε επιτροπές πρωτοβουλίας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By