Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κερδίστε δωρεάν διακοπές αξίας 1 εκατ. ευρώ

Αναζητούνται υποψήφιοι που θα κάνουν διακοπές πολυτελείας για έναν χρόνο σε όλο τον κόσμο

diakopes1_621-450

Οι ενδιαφερόμενοι για δωρεάν διακοπές σε όλον τον κόσμο θα πρέπει να στείλουν τα στοιχεία τους τώρα. Αν και εφόσον προσληφθούν, αυτό που θα πρέπει να περάσουν έναν χρόνο από τη ζωή τους τρώγοντας στα καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο, κάνοντας τον ύπνο τους σε 5άστερα ξενοδοχεία και να απολαμβάνουν τη ζωή στα πιο σικάτα κλαμπ και resorts του πλανήτη. Απαραίτητη προϋπόθεση να αγαπούν το καλό φαγητό, να ξέρουν να εκτιμήσουν την κουλτούρα και να… υπερβούν την υπερβολή. Στα συν θα θεωρηθεί η ικανότητα να γράφουν, ενώ δεκτά μπορεί να γίνουν ακόμη και ζευγάρια.

Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται σαν σενάριο επιστημονική φαντασίας. Ουδόλως είναι. Αρκεί να επισκεφθεί κανείς τις ιστοσελίδες των δύο εταιρειών πολυτελών ταξιδίων – το Luxury Travel Intelligence και το VeryFirsttoKnow.co – για να διαπιστώσει ότι όντως ζητούνται άτομα που θα κάνουν διακοπές αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων για έναν χρόνο σε κάθε πιθανό μέρος του πλανήτη, χωρίς να πληρώσουν ούτε σεντς. Η μοναδική απαίτηση είναι ο ταξιδιώτης να γράψει λεπτομερείς αναφορές για τις εμπειρίες που αποκομίζει.

Ο διευθυντής σύνταξης του VeryFirstToKnow.com, Amar Thapen, εξηγεί ότι θα πρόκειται στην ουσία για έναν «μυστικό πελάτη», ο οποίος όμως θα πρέπει να είναι «πολύ απαιτητικός». Το VeryFirstToKnow.com, είναι ένας ιστότοπος που επιτρέπει στα μέλη του να βλέπουν λεπτομερώς πού θα πάνε και τι θα κάνουν στις διακοπές τους.

 

By