Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κεφαλογιάννης: Πρέπει να αλλάξουμε την Ελλάδα

Στους άξονες και τις προτεραιότητες για την ανάπτυξη της Κρήτης επικεντρώθηκε το προσυνέδριο του κόμματος.

kefalogiannis

Στη φιλοδοξία της ΝΔ «να τα αλλάξουμε όλα» και στους άξονες και τις προτεραιότητες για την ανάπτυξη της Κρήτης επικεντρώθηκε το προσυνέδριο του κόμματος που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ηράκλειο, παρουσία του γραμματέα της πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτή Ηρακλείου, Μανώλη Κεφαλογιάννη και με τη συμμετοχή του υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Μανούσου Βολουδάκη, όλων των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος στη μεγαλόνησο καθώς και πολλών στελεχών αλλά και οπαδών της ΝΔ.

Κατά τη διάρκεια του προσυνεδρίου βουλευτές, ο γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ αλλά και στελέχη της ΝΔ έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στην αναπτυξιακή προσπάθεια που καταβάλλει η κυβέρνηση, στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και τον περιορισμό της ανεργίας.

Ο γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης, αφού έκανε μια ιστορική αναδρομή στο κόμμα της ΝΔ και παράλληλα ιδιαίτερη αναφορά σε όλους τους πρώην προέδρους της, στάθηκε στον σημερινό πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά και στις προσπάθειες που με επιτυχία – όπως είπε- καταβάλλει για να αποκτήσει η χώρα την αίγλη που έχει χαθεί, τονίζοντας ότι είναι σεβαστός στο εσωτερικό και το εξωτερικό και επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα αποκατάστησε το κύρος της μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, προσθέτοντας ότι οι αρχές «της παράταξης μας θα βγάλουν την Ελλάδα από το αδιέξοδο».

«Αυτή τη στιγμή έχουμε τη θέληση και την υποχρέωση να αλλάξουμε την Ελλάδα», τόνισε ο κ. Κεφαλογιάννης. «Φιλοδοξούμε να τα αλλάξουμε όλα, να συνεισφέρουμε θετικά στην πατρίδα», συμπλήρωσε. «Είμαστε υπερήφανοι για την παράταξη που είναι η παράταξη των μεγάλων επιλογών. Όταν η χώρα έχει δυσκολίες, η παράταξη της ΝΔ καλείται να τη βγάλει από τα αδιέξοδα. Είμαστε υπερήφανοι για την ιστορία μας», πρόσθεσε ο Μ. Κεφαλογιάννης.

«Θέλουμε να συνεισφέρουμε θετικά στην προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς να αλλάξει την Ελλάδα. Νομίζω ότι στην πορεία προς το Συνέδριο θα έχουμε πολύ θετικά πράγματα να πούμε και να αποφασίσουμε, βοηθώντας την κοινή προσπάθεια που πρέπει να κάνουμε όλοι για να βγει η Ελλάδα από τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται σήμερα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κεφαλογιάννης δίνοντας το στίγμα του επερχόμενου συνεδρίου της ΝΔ.

Τέλος, εμφανώς, ικανοποιημένος απ την προσυνεδριακή διαδικασία σ όλη τη χώρα και σήμερα στην Κρήτη, υπογράμμισε ότι «στην πορεία προς το Συνέδριο θα έχουμε πολύ θετικά πράγματα να πούμε και να αποφασίσουμε, βοηθώντας την κοινή προσπάθεια που πρέπει να κάνουμε όλοι για να βγει η Ελλάδα από τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται σήμερα».

ΑΜΠΕ

(Visited 1 times, 1 visits today)
By