Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Κεφαλογιάννη: Κερδίζουμε το στοίχημα του τουρισμού

 «Περιμένουμε 20 εκατομμύρια τουρίστες» τόνισε η υπουργός Τουρισμού

kefalogianniA

Τα πολύ αισιόδοξα μηνύματα που φτάνουν για το που θα κυμανθεί η φετινή τουριστική κίνηση στη χώρα μας, μετέφερε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη μιλώντας το πρωί στο MEGA. «Η Αθήνα φαίνεται ότι κερδίζει το στοίχημα του τουρισμού», δήλωσε η υπουργός Τουρισμού και πρόσθεσε πως η «σπουδαία δουλειά» που έχει προηγηθεί, έχει ως αποτέλεσμα να περιμένει η χώρα μας φέτος «20 εκατομμύρια τουρίστες και δύο εκατομμύρια από την κρουαζιέρα».

Η κ. Κεφαλογιάννη,  επεσήμανε ότι η χώρα μας έχει συνεχή ανοδική πορεία στον τουρισμό, αναφέροντας μάλιστα χαρακτηριστικά πως «οι τουρίστες βάζουν δέκα με τόνο στην ελληνική φιλοξενία», ενώ έσπευσε να επισημάνει την ελληνική διεύρυνση στην τουριστική αγορά της Κίνας, με δεδομένο ότι πολλοί Κινέζοι πλέον επιλέγουν τη χώρα μας για να τελέσουν το γάμο τους.

Η υπουργός Τουρισμού απηύθυνε έκκληση σε όλους τους αρμόδιους φορείς αλλά και σε όλους τους πολίτες «να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό» και «να φροντίσουν  να μείνουν ευχαριστημένοι οι τουρίστες στη χώρα μας» προκειμένου, όπως ανέφερε, να συμβάλλουμε όλοι στην ανάπτυξη της πατρίδας μας.

Καταλήγοντας η κ. Κεφαλογιάννη στάθηκε δίπλα στους εργαζομένους, οι οποίοι κάνουν τα πάντα για να βελτιωθεί η εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό, παρά τα προβλήματα που έχει περάσει ο κλάδος τους.

By