Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Κεφαλογιάννη – Φούχτελ στην παρουσίαση της ετήσιας έκθεσης του ΙΤΕΠ

Παρουσιάστηκαν οι εξελίξεις στον Τουρισμό και τα Βασικά Μεγέθη της Ελληνικής Ξενοδοχίας το 2012

Hellenic Chamber of Hotels' Event / Εκδήλωση Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου ΕλλάδαςΤην παρουσίαση της Ετήσιας Έκθεσης του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων παρακολούθησαν από κοινού η υπουργός Τουρισμού “Ολγα Κεφαλογιάννη και ο υφυπουργός Εργασίας της Γερμανίας Γιοακίμ Φούχτελ που βρίσκεται αυτές τις μέρες στην χώρας μας. Η έκθεση αφορά τις «Εξελίξεις στον Τουρισμό και στα Βασικά Μεγέθη της Ελληνικής Ξενοδοχίας το 2012.

Στην εκδήλωση ανακοινώθηκε η δημιουργία Κέντρου Τεκμηρίωσης Ελληνικού Τουρισμού με πρωτοβουλια του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας και του ΙΤΕΠ με στόχο την άμεση πρόσβαση σε ασφαλείς πληροφορίες και στατιστικά στοιχεία την ελληνική τουριστική πραγματικότητα.

 

Το Ινστιτούτο Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων (ΙΤΕΠ) είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο, που ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 1996 με πρωτοβουλία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και άλλων φορέων που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού, και έχει ως κύριο σκοπό τη μελέτη του τουριστικού τομέα στην Ελλάδα και σε άλλες ανταγωνίστριες χώρες. [space size=»30″]

By