Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κινητοποιήσεις ΟΛΜΕ και ΠΟΕ- ΟΤΑ κατά της διαθεσιμότητας

Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιεί η Ομοσπονδία Καθηγητών Μέσης Εκπαίδευσης, καθώς σήμερα εκδικάζεται η υπόθεση της διαθεσιμότητας των εκπαιδευτικών στο ΣτΕ

symvoulio epikrateias

Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιεί η Ομοσπονδία Καθηγητών Μέσης Εκπαίδευσης, καθώς σήμερα εκδικάζεται η υπόθεση της διαθεσιμότητας των εκπαιδευτικών στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Παράλληλα, η ΟΛΜΕ προγραμματίζει συλλαλητήρια στις μεγάλες πόλεις για το θέμα της διαθεσιμότητας. Στην Αθήνα η πορεία θα ξεκινήσει από την Πλατεία Kλαυθμώνος στη μία το μεσημέρι μαζί με τους υπαλλήλους των ΠΟΕ- ΟΤΑ και του δημόσιου τομέα που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Σημειώνεται πως τρίωρη στάση εργασίας για σήμερα έχει κηρύξει το ΔΣ της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ). Η τρίωρη στάση εργασίας τις τρεις τελευταίες ώρες του πρωινού και τις τρεις πρώτες ώρες του απογευματινού διδακτικού ωραρίου, προκηρύχθηκε προκειμένου οι εκπαιδευτικοί να διευκολυνθούν για τη συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται από κοινού με την ΟΛΜΕ και την ΠΟΕ – ΟΤΑ.

By