Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Κινητοποιήσεων συνέχεια από ΠΟΕ ΟΤΑ και ΟΛΜΕ

Δεν υποχωρούν απέναντι στις κυβερνητικές αποφάσεις για τη διαθεσιμότητα οι δημοτικοί υπάλληλοι που συνεχίζουν τις στάσεις εργασίας και συγκεντρώσεις, ενώ με κινητοποιήσεις απειλούν και οι εκπαιδευτικοί.

dimotiki astynomiaΣυγκέντρωση στις 12 στην πλατεία Καραϊσκάκη και προεία προς τη Βουλή και νέα στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τη λήξη του ωραρίου πραγματοποιούν σήμερα Παρασκευή οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Το Σαββατοκύριακο όλοι οι εργαζόμενοι θα απέχουν από τα καθήκοντά τους, ενώ τη Δευτέρα παραμονή ψήφισης του πολυνομοσχεδίου η ΠΟΕ ΟΤΑ έχει προαναγγείλει συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, η οποία ενδέχεται να συνδυαστεί με συναυλία και ολονυχτία έξω από το Κοινοβούλιο.

Την Τρίτη η ΠΟΕ-ΟΤΑ θα συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία που έχουν προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Σε ό,τι αφορά στην αποκομιδή απορριμμάτων, οι αποφάσεις λαμβάνονται από τους κατά τόπους συλλόγους.

Κινητοποιήσεις προαναγγέλλει και το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) για τις μετατάξεις των καθηγητών και τις διαθεσιμότητες εκπαιδευτικών.

Με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

(Visited 1 times, 1 visits today)
By