Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα του Παντελή Καψή με την ΕΛΙΑ

Οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της ΕΛΙΑΣ – Δημοκρατική παράταξη

kapsis800_091113

Την απόφασή του να παραιτηθεί από τη θέση του υφυπουργού Δημόσιας Τηλεόρασης και να τεθεί υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της ΕΛΙΑΣ – Δημοκρατική Παράταξη στις ευρωεκλογές της 25ης Μαίου και να είναι υποψήφιος με την ΕΛΙΑ – Δημοκρατική Παράταξη  στις ευρωεκλογές , έχει λάβει, ο Παντελής Καψής.  Σύμφωνα με απολύτως έγκυρες πληροφορίες, ο υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης «φλέρταρε» εδώ και καιρό με την ιδέα, ενώ το όνομά του είχε γραφτεί στα ρεπορτάζ σχεδόν όλων των εφημερίδων ως πιθανού υποψηφίου ευρωβουλευτή με την Ελιά, όταν είχε δηλώσει δημοσίως ότι τον Μάρτιο θα παραιτηθεί από τη θέση του υφυπουργού Δημόσιας Τηλεόρασης.

Πριν από ένα διάστημα, νεότερες πληροφορίες τον ήθελαν να το ξανασκέπτεται, κυρίως ενώπιον του πιθανού σεναρίου – μετά την απόφαση της κυβέρνησης να γίνουν οι ευρωεκλογές με σταυρό – να παρουσιαζόταν συνωστισμός γνωστών και προβεβλημένων στελεχών κυρίως του ΠΑΣΟΚ στο ευρωψηφοδέλτιο, λόγος για τον οποίο είχαν αντιδράσει και πολλά στελέχη των «58».

Νεότερες και απολύτως ακριβείς πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι ο κ. Καψής επανήλθε και έχει συμφωνήσει τη συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο της ΕΛΙΑΣ – Δημοκρατική Παράταξη, όντας αποδεκτή υποψηφιότητα από τις συνιστώσες του εγχειρήματος. Πιθανοί υποψήφιοι είναι ακόμα οι Συλβάνα Ράπτη, Εύα Καϊλή, Νίκος Ανδρουλάκης, Κυριάκος Πιερρακάκης, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, ο Θόδωρος Τσίκας, η Κατερίνα Μπατζελή, ενώ η Φώφη Γεννηματά που εμφανιζόταν από πολλές πλευρές ως σίγουρη υποψήφια, φέρεται να κάνει πίσω.