Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κοντογιάννης για ΝΕΡΙΤ: Πολύ φασαρία για το τίποτα

«Εάν ήμουν στη θέση των στελεχών της ΝΕΡΙΤ θα ζητούσα να μεταδίδονται κάθε μέρα οι ομιλίες του κ.Τσίπρα διότι πρέπει να καταλάβει ο ελληνικός λαός τι λέει»

kontogiannisA

Για το θέμα των παραιτήσεων στη ΝΕΡΙΤ και τις καταγγελίες για κυβερνητικές παρεμβάσεις στο δημόσιο κανάλι μίλησε στο RealFm ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Απασχόλησης Γιώργος Κοντογιάννης, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως δημιουργήθηκε «πολύ φασαρία για το τίποτα».

«Εάν ήμουν στη θέση των στελεχών της ΝΕΡΙΤ θα ζητούσα να μεταδίδονται κάθε μέρα οι ομιλίες του κ.Τσίπρα διότι πρέπει να καταλάβει ο ελληνικός λαός τι λέει. Είναι τόσες πολλές οι υποσχέσεις που δίνει , τόσα τα ψέματα και οι υποσχέσεις που φάσκουν η μία με την άλλη» υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Δεν ξέρω αν υπήρχε αν υπάρχει ή αν υπήρξε οποιαδήποτε παρέμβαση κυβερνητική στη ΝΕΡΙΤ, πιστεύω ότι πρέπει να αφήνουν τους ανθρώπους να κάνουν τη δουλειά τους» είπε σχολιάζοντας τις παραιτήσεις στη ΝΕΡΙΤ.

Ο βουλευτής Ηλείας τόνισε ότι ο ίδιος έχει εργαστεί με συμβάσεις έργου επί 15 χρόνια στην ΕΡΤ «κι έχω υποστεί στο παρελθόν από το παλιό ΠΑΣΟΚ παρεμβάσεις. Μέχρι και να κόβονται χειροκροτήματα σε ομιλίες Καραμανλή για να μην φαίνονται τόσο ενθουσιώδεις οι οπαδοί της ΝΔ, μέχρι και να είναι τελείως ελεύθερα τα πάντα» είπε. «Δεν ήταν ανάγκη να ξέρει ο πρωθυπουργός τι γινότανε, οι παρέες γύρω από την εξουσία πολλές φορές είναι βασιλικότερες του βασιλέως» εξήγησε και επισήμανε ότι όλη αυτή η αναταραχή δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά.

Τέλος, ο κ.Κοντογιάννης τόνισε ότι «Η κυβέρνηση πρέπει να επανεξετάσει την υπόθεση και να δει γιατί ένα χρόνο μετά δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία για να αποκτήσουμε το ελληνικό BBC από το οποίο πιστεύω ότι κανείς δεν θα χάσει, ούτε οι δημοσιογράφοι ούτε τα κόμματα. Ο έλεγχος στην πληροφόρηση μόνο κακό κάνει».

By