Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Π. Καμμένος: Νέα επίθεση κατά κυβέρνησης και Τρόικας

Υπάλληλος των δανειστών η κυβέρνηση

fosphotos.com | Kostantinos Tsakalidis
fosphotos.com | Kostantinos Tsakalidis

Δριμεία κριτική τόσο στην κυβέρνηση όσο και στην Τρόικα άσκησε, για μια ακόμα φορά, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ανοίγοντας τις εργασίες στο προσυνέδριο της περιφέρειας Αττικής του κόμματος, που διεξάγεται στο Περιστέρι.

Ο Πάνος Καμμένος στην 20λεπτη εισήγησή του, αποκάλεσε την κυβέρνηση «υπάλληλο των δανειστών που παραδίδει την εθνική κυριαρχία της χώρας», ενώ τόνισε ότι οι συντάξεις και οι μισθοί πληρώνονται από τη φορολογία των πολιτών και όχι από τα δανεικά της τρόικας.

Παράλληλα, εκτίμησε ότι η οικονομική κρίση θα μετατραπεί σε εθνική κρίση, και κάλεσε την κυβέρνηση να μην «τολμήσει να παραδώσει την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας, γιατί θα σας τσακίσουμε» όπως είπε χαρακτηριστικά.

 

…για τα στεγαστικά δάνεια

Όσον αφορά στις κατασχέσεις ακινήτων λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τις τράπεζες, ο κ. Καμμένος είπε ότι το κόμμα του έχει δημιουργήσει δίκτυο δικηγόρων, οι οποίοι θα δίνουν νομικές συμβουλές σε κάθε Έλληνα που απειλείται και ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα βρίσκονται μπροστά στη διαδικασία κατασχέσεων και στα δικαστήρια.

Παράλληλα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κάλεσε την κυβέρνηση να «κουρέψει» τα δάνεια των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων «όπως κουρέψατε τα δάνεια των τραπεζιτών» και υποστήριξε ότι η τρόικα δεν θέλει να διευκολύνει τον ελληνικό λαό, για να του πάρουν τα σπίτια -όπως είπε-, και να κατεβάσουν τους μισθούς στα 300 ευρώ.

…για το πετρέλαιο θέρμανσης

Επίσης, κάλεσε την κυβέρνηση να μειώσει στο 1 ευρώ το πετρέλαιο θέρμανσης «για να ζεσταθεί ο κόσμος στην ορεινή Ελλάδα» αλλά, όπως τόνισε, επελέγη η «βαριά φορολογία για να εξυπηρετήσουν τους χρηματοδότες τους, λαθρεμπόρους πετρελαίου».

Στις Σκουριές, την Τετάρτη

Ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη θα βρίσκεται μαζί με κλιμάκιο του κόμματος στις Σκουριές και την Ιερισσό, και πρόσθεσε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι υπέρ των επενδύσεων «αλλά αυτό δεν είναι επένδυση, αλλά καταστροφή της πατρίδας μας και του περιβάλλοντος».

 

 

By