Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κράξιμο Γκουαρντιόλα σε Μπαρτσελόνα

Με την διοίκηση των Καταλανών και τα όσα διέρρεε για την σχέση του με τον Τίτο Βιλανόβα, τα έβαλε ο προπονητής των «μπλαουγκράνα».

000-guardiola-BayernΜπορεί ο Πεπ Γκουαρντιόλα να ήταν ο προπονητής που αναμόρφωσε την Μπαρτσελόνα και την έκανε να παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στον κόσμο, ωστόσο οι σχέσεις του πλέον με τους Καταλανούς δεν φαίνεται να είναι και στο καλύτερο σημείο.

Αιτία; Τα όσα διέρρευσαν από τους «μπλαουγκράνα» κατά την διάρκεια της παραμονής του Τίτο Βιλανόβα στις ΗΠΑ για τις θεραπείες που έπρεπε να κάνει.

«Εφυγα 6.000 μίλια μακριά και ζήτησα από τους παράγοντες της Μπάρτσα να με αφήσουν ήσυχο αλλά δεν το έκαναν. Δεν κράτησαν τον λόγο τους. Φέτος έγιναν πολλά που ξεπέρασαν τα όρια. Το να χρησιμοποιούν την ασθένεια του Τίτο Βιλανόβα για να με πληγώσουν είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ», τόνισε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη Τύπου.

Την περίοδο που ο προπονητής της Μπαρτσελόνα βρισκόταν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οι Καταλανοί κατηγορούσαν τον νυν τεχνικό της Μπάγερν οτι δεν επισκέφτηκε τον πρώην συνεργάτη του και πολύ καλό του φίλο.

Κάτι που σύμφωνα με τον Πεπ δεν ίσχυε: «Επισκέφτηκα τον Τίτο Βιλανόβα στη Νέα Υόρκη, αν όμως δεν τον συναντούσα, δεν θα έφταιγα εγώ για αυτό. Πρέπει να αποδείξω πως εγώ δεν ήθελα να συμβεί κάτι κακό σε ένα φίλο μου που τον ξέρω τόσα χρόνια; Αυτό είναι απλά κακόγουστο».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By