Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κρανιδιώτης: Στο τέλος ποιος θα μας ψηφίσει, οι εξωγήινοι;

«Στη συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ πρέπει να θέσουμε όρια»

pasok_nd640

«Καμπανάκι κινδύνου» πως η κυβέρνηση χάνει σιγά-σιγά την εμπιστοσύνη των πολιτών, σήμανε το μέλος της πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ, Φαήλος Κρανιδιώτης.

Σε δηλώσεις του στον real fm o κ. Κρανιδιώτης σημείωσε το εκλογικό αποτέλεσμα υπαγόρευσε τη συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ ωστόσο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «υπάρχουν όρια τα οποία θα μπορούσαμε και πρέπει να τα θέσουμε χτυπώντας το χέρι μας στο τραπέζι».

Το μέλος της πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ. επισήμανε πως η κυβέρνηση έρχεται σταδιακά σε ρήξη με τις περισσότερες κοινωνικές ομάδες, τονίζοντας «Αυτό που με προβληματίζει εμένα είναι το εξής: Κομμάτι-κομμάτι μαλώνουμε σχεδόν με όλη την κοινωνία. Γιατροί, φαρμακοποιοί, στρατιωτικοί, αστυνομικοί, συνταξιούχοι…Ε, στο τέλος ποιος θα μας ψηφίσει οι εξωγήινοι; Δεν νομίζω…»

Ο κ. Καρανιδιώτης διευκρίνισε πάντως πως η λύση δεν βρίσκεται σε αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας με έμφαση «Και δεν μιλάω για επιστροφή σε λαϊκισμό, δηλαδή να υποσχεθείς στους πάντες τα πάντα. Αυτό που κάνει ο κ. Τσίπρας και θα χρειαζόντουσαν 3 προϋπολογισμοί και δεν θα μπορέσει να το κάνει, κι αν θα ερχόταν ποτέ στην εξουσία θα σας απογοήτευε τρεις φορές περισσότερο και θα άντεχε ελάχιστα».

By