Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κριστιάνο: «Θέλω να γίνω ο καλύτερος όλων των εποχών!» -για 3η φορά το «χρυσό παπούτσι» στον CR7…

Για τρίτη φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέκτησε το «χρυσό παπούτσι», παρέλαβε σήμερα το βραβείο και δήλωσε ότι θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά για να γίνει ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών!

Cristiano RonaldoΟ άσος της Ρεάλ Μαδρίτης αποκάλυψε επίσης ότι θέλει να παραμείνει για πολλά ακόμα χρόνια στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Υπενθυμίζουμε ότι ο Πορτογάλος σημείωσε πέρυσι 31 γκολ και ήταν το πρώτο κανόνι των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, μαζί με τον Λουίς Σουάρες.

«Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο και δεν το έκανα μόνο πέρυσι. Πάντα θέλω να βελτιώνομαι. Τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν εξαιρετικά και τα δυο τελευταία ακόμα καλύτερα.

Δεν θέλω απλώς να είμαι ο καλύτερος Πορτογάλος παίκτης, θέλω να γίνω ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να τα καταφέρω. Έχω πολύ δρόμο μπροστά μου, αλλά όταν τελειώσω την καριέρα μου θέλω να βλέπω τους αριθμούς μου. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαι…» είπε αρχικά ο CR7.

Οσον αφορά στα όσα κολακευτικά ακούγονται γι αυτόν είπε: «Η σύγκριση με τον Ντι Στέφανο, ήταν κάτι που το έκανε ο πρόεδρος. Ο Αλφρέδο δεν είναι μαζί μας και βλέπει σε εμένα αυτό που ήταν ο Ντι Στέφανο. Είναι τιμή γιατί ο Ντι Στέφανο είναι ένας από τους πιο μεγάλους στην ιστορία του ποδοσφαίρου και το να συνδέεσαι με τους καλύτερους είναι προνόμιο και μου αρέσει».

Τέλος, αναφορικά με το μέλλον του στη «βασίλισσα» τόνισε: «Πρέπει να μιλήσουμε με τον Φλορεντίνο και να ανανεώσω (γέλια). Είμαι πολύ καλά, τα πράγματα πηγαίνουν εξαιρετικά. Αυτό που θέλω περισσότερο από όλα είναι να κερδίζω και να συνεχίσω έτσι. Θέλω να τελειώσω το συμβόλαιό μου σε ηλικία 33 ετών και μετά να δω εάν ο πρόεδρος με θέλει για μερικά χρόνια ακόμη ή να φύγω».

By