Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Samsung: Galaxy S5 τον Απρίλιο με νέο σχεδιασμό

US-IT-Internet-telecom-SKorea-Samsung

Με τις φήμες αλλά και τις δηλώσεις στελεχών τις Samsung να κάνουν λόγο για αποκάλυψη της επόμενης ναυαρχίδας της εταιρείας

…αρκετά νωρίτερα από ότι έχουμε συνηθίσει, πλέον έχουμε και νέα αναφορά, με την οποία γνωστοποιείται πως και η κυκλοφορία του Galaxy S5 θα γίνει τον Απρίλιο.

Σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα Bloomberg ο Lee Young Hee της Samsung αποκάλυψε πως το Galaxy S5 θα κυκλοφορήσει μαζί με την επόμενη έκδοση του Galaxy Gear, με νέο σχεδιασμό αλλά και ακόμα πιο προηγμένες λειτουργίες. Για το πρώτο σκέλος, ο Lee σημείωσε πως ο σχεδιασμός του S4 ήταν υπερβολικά πανομοιότυπος με αυτόν του προκατόχου του, με την εταιρεία να «επιστρέφει με το S5 στα βασικά», κυρίως στην εμφάνιση και στην αίσθηση του εξωτερικού περιβλήματος.

Όσον αφορά τις πιο προηγμένες λειτουργίες, η Samsung εργάζεται στο να ενσωματώσει τεχνολογία αναγνώρισης της ίριδας του ματιού για την ασφάλεια του τηλεφώνου, στοιχείο που έρχεται ως απάντηση στην τεχνολογία αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος που είδαμε αρχικά στο iPhone 5s και αργότερα στο HTC One Max. Πάντως, μπορούμε πλέον σχεδόν με σιγουριά να αναμένουμε την αποκάλυψη (αν όχι και την κυκλοφορία) να γίνεται σε μόλις τρεις μήνες από σήμερα.

ΠΗΓΗ: THENEXTWEB

By