Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κυκλοφοριακά προβλήματα στην Αθηνών – Λαμίας

Μέχρι τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Πέμπτης αναμένεται να κρατήσει η αυξημένη κίνηση

ethniki_odos800

 

Με χαμηλές ταχύτητες είναι υποχρεωμένα να κινούνται τα αυτοκίνητα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, λίγο πριν από τη Λαμία, λόγω των έργων που εξελίσσονται στην περιοχή.

Το πρόβλημα παρουσιάζεται από τη διασταύρωση των Θερμοπυλών, στο 200ό χλμ, έως και την είσοδο της Λαμίας, για μια απόσταση περίπου 12 χιλιομέτρων.

 Η ουρά των οχημάτων ξεπερνούσε αργά το απόγευμα της Μ.Πέμπτης τα 5 χιλιόμετρα και, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, όσο περνάει η ώρα θα μεγαλώνει με αποτέλεσμα μεγαλύτερη ταλαιπωρία για τους οδηγούς.

Όπως σημειώνουν οι αστυνομικοί, έχοντας στοιχεία από την κίνηση των αυτοκινήτων στο υπόλοιπο εθνικό δίκτυο έως την Αθήνα, τα προβλήματα στην κίνηση αναμένεται να κορυφωθούν κοντά στις 9 το βράδυ και θα συνεχιστούν μέχρι τα μεσάνυχτα.

Ακόμη στο συγκεκριμένο σημείο, επιτρέπεται να κυκλοφορούν και τα φορτηγά οχήματα με αποτέλεσμα το πρόβλημα να γίνεται μεγαλύτερο.

Η Τροχαία που βρίσκεται στην περιοχή δεν μπορεί να κάνει καμία παρέμβαση, απλά μόνο προσπαθεί να επιταχύνει την κίνηση των αυτοκινήτων.

By