Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κορίνθου – Πατρών

Από την Πέμπτη ως και το Σάββατο στην περιοχή Καμάρες

ethiniki odos patrwn-korinthou kinisi

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από την Πέμπτη ως και το Σάββατο στη Νέα και Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών, στην περιοχή Καμάρες.

Συγκεκριμένα, η κυκλοφορία στην Π.Ε.Ο θα διακοπεί στην περιοχή Καμάρες και η κίνηση των οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις θα εκτρέπεται μέσω της κάτω διάβασης παραπλεύρως του ποταμού Φοίνικα και των τοπικών οδών, ενώ η κίνηση των βαρέων οχημάτων (άνω των 5t) θα εκτρέπεται στη Ν.Ε.Ο Κορίνθου – Πατρών, στην μεν κατεύθυνση προς Πάτρα μέσω του κόμβου των Σελιανίτικων, στη δε κατεύθυνση προς Αθήνα μέσω της Κάτω Διάβασης στην περιοχή των Μπαρμπουνέικων (ανώτατο ύψος 4,00 μ.) και προσωρινής ράμπας εισόδου περί τη ΧΘ 186+300 της Ν.Ε.Ο.

Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Ν.Ε.Ο από τη ΧΘ 184+800 έως τη ΧΘ 187+550 θα διεξάγεται σε μια λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση. Οι ρυθμίσεις είναι αναγκαίες για την εκτέλεση των εργασιών κατασκευής (B’ Φάσης) της Γέφυρας των Καμαρών του αριστερού κλάδου του νέου αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου – Πατρών περί τη ΧΘ 185 από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΑΚΤΩΡ μέλος της Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ).

Οι οδηγοί καλούνται να συμμορφώνονται με τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

By