Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κωνσταντινόπουλος προς Πάγκαλο: Δεν τα φάγαμε μαζί Θόδωρε, μην το ξεχνάς

 Την έντονη αντίδραση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου προκάλεσαν οι σημερινές δηλώσεις του πρώην υπουργού, Θεόδωρου Πάγκαλου σχετικά με την τοποθέτηση του  Γιάννη Παπαθανασίου στα ΕΛΠΕ

PAGALOS

Την έντονη αντίδραση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου προκάλεσαν οι σημερινές δηλώσεις του πρώην υπουργού, Θεόδωρου Πάγκαλου σχετικά με την τοποθέτηση του πρώην υπουργού Οικονομικών,  Γιάννη Παπαθανασίου στα ΕΛΠΕ, αλλά και τις έμμεσες υποδείξεις για… συμμόρφωση με τις γενικές αποφάσεις της κυβέρνησης  προς τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, χωρίς, ωστόσο, να τον κατονομάζει.  

Σε δηλώσεις του, ο κ. Πάγκαλος σημείωσε ουσιαστικά ότι δεν τίθεται θέμα για τον Γιάννη Παπαθανασίου, καθώς δεν υπήρξε καμία αντίδραση από την πλευρά του αρμόδιου υπουργού, ο οποίος προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ.  «Κατ’ αρχήν θεωρώ ότι ο κ. Μανιάτης είναι ΠΑΣΟΚ, αν δεν κάνω λάθος. Θα μου έκανε πολύ μεγάλη έκπληξη αν δεν είχε πει τη γνώμη του και θα υπήρχε τότε πολύ σοβαρό θέμα λειτουργίας της κυβέρνησης, διότι δεν κυβερνάνε μόνοι τους. Δεν είμαστε μεγάλο κόμμα πλέον, αλλά μάς χρειάζονται και καλό είναι να λέμε την άποψή μας για θέματα των οποίων μας έχει εκχωρηθεί η αρμοδιότητα. Ο κ. Μανιάτης είναι βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αργολίδας και αρμόδιος υπουργός, άρα φαντάζομαι ότι έχει πει «ναι» τόνισε ο πρώην υπουργός, μιλώντας στον Βήμα 99,5.  «Αν έχει πει «ναι», δεν καταλαβαίνω γιατί ο φούφουτος- δεν ξέρω ποιος – από το ΠΑΣΟΚ κάνει τουίτ και μιλά.

Υπενθυμίζεται ότι, μόλις είχε ανακοινωθεί η τοποθέτηση του Γ. Παπαθανασίου, ο κ. Κωνσταντινόπουλος, είχε τουιτάρει: «Ο κ. Παθανασίου έχει τεράστιο έλλειμμα (2009)… αξιοπιστίας».

«Το ΠΑΣΟΚ είναι ενιαίο, έχει ηγεσία και με την έγκριση αυτής έχει μπει στην κυβέρνηση, δεν άκουσα τον κ. Μανιάτη να πει ότι το έμαθε ξαφνικά και δεν ήξερε τίποτα και άρα οι σαχλαμάρες αυτές είναι περιττές. Και θα έλεγα σε όλους αυτούς στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο χώρος αυτός γενικότερα να κοιτάξουν να συμμορφωθούν» πρόσθεσε ο πρώην υπουργός.

Απαντώντας στην έμμεση επίθεση του Θ. Πάγκαλου, ο κ. Κωνσταντινόπουλος τιτίβισε: «Ο κ. Πάγκαλος συμφωνεί με την τοποθέτηση του κ. Παπαθανασίου στα ΕΛΠΕ και μου κάνει υποδείξεις για το tweet μου! Δεν τα φάγαμε μαζί Θόδωρε, μην το ξεχνάς».

By