Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Άδωνις: Έπρεπε να σας απολύσουμε για να καταλάβετε τι εστί βερίκοκο

Επίθεση με απίστευτες εκφράσεις εξαπέλυσε στον αέρα ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά εργαζομένων της Πολυκλινικής Αθηνών.

adonis 1Ο υπουργός Υγείας ήταν προσκεκλημένος σε ζωντανή σύνδεση στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Mega, όπου μιλούσε για την κατάργηση της Πολυκλινικής Αθηνών και τα προβλήματα που προκαλεί στους ηλικιωμένους κυρίως κατοίκους του κέντρου, καθώς και για την υπαγωγή του προσωπικού σε κινητικότητα, η πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Χριστίνα Ράπτη.   

Οι διαμαρτυρίες της κ.Ράπτη προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του κ.Γεωργιάδη, ο οποίος της επιτέθηκε on air.

«Όλη η κοινωνία σας ακούει να φωνάζετε επειδή θα πάτε από την Πολυκλινική από την Ομόνοια στον Ευαγγελισμό. Σιγά τα ωά», είπε ο υπουργός Υγείας, προσθέτοντας: «Ο λαός εμάς ψήφισε. Για να μετακινηθούν ένα χιλιόμετρο κάνουν φασαρία». Είπε μάλιστα στην κ.Ράπτη: «Έπρεπε να σας απολύσουμε για να καταλάβετε τι εστί βερίκοκο. Σας έχουμε  προστατευμένους, τα πούπουλα και φωνάζετε. Όταν ο κόσμος χάνει τη δουλειά του εσείς μετακινείστε ένα χιλιόμετρο και κάνετε φασαρία. Ζήστε και λίγο στην κοινωνία, ντροπή σας!»

Ο κ.Γεωργιάδης υποστήριξε ότι οι εργαζόμενοι στην Πολυκλινική δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε και είναι οι πιο ευνοημένοι, καθώς και ότι εάν το υπουργείο δεν τους έθετε σε διαθεσιμότητα ενώ η οργανική τους θέση καταργείται θα έμεναν χωρίς δουλειά. Κατηγόρησε μάλιστα την κ.Ράπτη: «Είστε ΚΚΕ, αντιπολίτευση κάνετε, για να φέρετε στην Ελλάδα τον κομμουνισμό».

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By