Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Κόντρα» Αθανασίου – Ρήγα με Ζωή Κωνσταντοπούλου

Οι τόνοι ανέβηκαν πολλές φορές με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να υποστηρίζει ότι θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί ο Χαράλαμπος Αθανασίου

zwh konstantopoulou

Μαίνεται ο πόλεμος κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση των υποβρυχίων με τον υπουργό Δικαιοσύνης να μιλά για γκάφα και να επισημαίνει πως εάν γνώριζε το περιεχόμενο της δικογραφίας θα το έστελνε νωρίτερα στη Βουλή, ώστε να δεχθεί ένα ακόμη πλήγμα αξιοπιστίας και προχειρότητας η αξιωματική αντιπολίτευση.

Χρησιμοποιώντας ποδοσφαιρικούς όρους ελέω Μουντιάλ, ο Χαράλαμπος Αθανασίου είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πίστεψε χθες πως έβαλε ένα γκολ όπως η Ισπανία και σήμερα δέχθηκε πέντε όπως η Ολλανδία.

Οι τόνοι ανέβηκαν πολλές φορές με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να υποστηρίζει ότι θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί ο Χαράλαμπος Αθανασίου επειδή κράτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα τη δικογραφία στο συρτάρι του και τον υπουργό Δικαιοσύνης να κάνει λόγο για γκάφα του ΣΥΡΙΖΑ που σκόπιμα παρέλειψε να αναφέρει στις δηλώσεις του ότι οι δύο εισαγγελείς έστειλαν πίσω, ως όφειλαν, τη δικογραφία, χωρίς αξιολόγηση. Απέδωσε σε λάθος διατύπωση τα περί προκαταρκτικής εξέτασης που αναφέρεται στο διαβιβαστικό σημείωμα προς τη Βουλή κι αυτό φάνηκε -όπως είπε- από την προσεχτική ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα. «Μένουν σε αυτό που τους βολεύει», είπε και διερωτήθηκε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατέθεσε αίτημα για προκαταρκτική επιτροπή.

Στις συνεχείς διακοπές της Ζωής Κωνσταντοπούλου ότι πλήρωσε η χώρα πολλά χρήματα για υποβρύχια που γέρνουν, ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας, σχολίασε: «Το μυαλό κάποιων γέρνει».

«Δυσκολεύονται και παρέσυραν ένα ολόκληρο κόμμα», συμπλήρωσε ο Χαράλαμπος Αθανασίου.

Τακτική και ρητορική που δεν διαφέρει σε τίποτα απ´ αυτή των χρυσαυγιτών, καταλόγισε σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ο Παναγιώτης Ρήγας που μίλησε για επικοινωνιακό κόλπο. Απέρριψε τις αιτιάσεις οτι η Βουλή έκλεισε για να «σωθεί», όπως υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, χαρακτηρίζοντας αστεία τα επιχειρήματα αυτά. Χαρακτήρισε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου «ανήλικη επιδματούχο   εισαγγελέα» και πρόσθεσε πως συμπονεί τα σοβαρά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που δεν μπορούν να την ελέγξουν. «Ματαιοπονειτε, είστε κοινός συκοφάντης, έπεσε στο κενό η προσπάθεια σας», είπε.

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου αναφερόμενος στην πορεία της δικογραφίας, είπε ότι έφθασε στις 5/5/14 και στις 30/5/14 την υπέγραψε και στη Βουλή μπορεί να έφθασαν στις 2-3/6/14.

Αψιμαχία Κωνσταντοπούλου- Τριαντάφυλλου

Λίγο αργότερα, το θερμόμετρο χτύπησε και πάλι κόκκινο με τον άγριο καυγά της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Κώστα Τριαντάφυλλου από το ΠΑΣΟΚ.

Κώστας Τριαντάφυλλος: Λέτε ότι η κυβέρνηση ασκεί μεγαλύτερη τρομοκρατία, νομιμοποιείτε κάθε μέρα την τρομοκρατία, είστε ίδιοι με την Χρυσή Αυγή. Θα κουβαλάτε για πάντα τη συκοφαντία του ’89 των πολιτικών σας προγόνων. Μεγαλώσατε στα σαλόνια της διαπλοκής.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Οι γενετικές αναφορές είναι φασισμός και κοπρολογείτε με αυτά που λέτε

Κώστας Τριαντάφυλλος: Είστε ο αρχάγγελος της συκοφαντίας

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η διαφθορά είστε εσείς και μπουρδολογείτε, αν νομίζετε ότι με εξουθενωτικές επιθέσεις θα μξε αποτρέψετε από το να ασκώ τα καθήκοντά μου είστε γελασμένοι. Μια με λέτε χρυσαυγίτη, μια βιαστή, μια τρομοκράτη.

By