Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τον χαμό των δύο νέων στην Λάρισα

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλεύεται επικοινωνιακά την τραγωδία υποστηρίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

 

Για επικοινωνιακή εκμετάλλευση κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου με αφορμή ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην οποία επιρρίπτει ευθύνες της κυβέρνησης για τον τραγικό θάνατο των δύο φοιτητών στην Λάρισα, που επιχείρησαν να ζεσταθούν χρησιμοποιώντας μαγκάλι.

FOSPHOTOSAlexandros Katsis
FOSPHOTOS Alexandros Katsis

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του υποστήριξε πως ο θάνατος των δύο νέων «είναι το αποτέλεσμα των βίαιων ανατροπών που έφερε η μνημονιακή εποχή στις ζωές των περισσοτέρων από εμάς. Όταν πριν λίγους μήνες προειδοποιούσαμε για τις επιπτώσεις που θα έχει το ακριβό πετρέλαιο και ρεύμα, είχαμε λοιδορηθεί από την κυβέρνηση. Σήμερα, συντετριμμένοι από τον άδικο χαμό των 2 σπουδαστών ας αναλογιστούμε όλοι τι πρέπει να γίνει για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα».

Απαντώντας στην ανακοίνωση ο Σ.Κεδίκογλου επισημαίνει πως «επιεικώς εξαιρετικά θλιβερή είναι η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά το τραγικό δυστύχημα των δύο νέων στη Λάρισα που έχει συγκλονίσει όλους τους Έλληνες. Αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά ότι για το ΣΥΡΙΖΑ το κομματικό συμφέρον είναι πάνω απ” όλα».[space size=»30″]

By