Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ Γεωργιάδη και Στρατούλη

 «Μήπως τελικά οι επαφές με τη Χ.Α. είναι από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ;», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης

STRATOULIS

Με αφορμή τους ισχυρισμούς του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθη Παναγούλη, σχετικά με το ότι «η Χρυσή Αυγή έχει και άλλα βίντεο», ξέσπασε σφοδρή κόντρα μεταξύ του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Στρατούλη.

«Αυτό που μου έκανε εντύπωση από αυτά που λέει ο κ. Παναγούλης, κύριε Στρατούλη, είναι ότι λέει πως γνωρίζει ότι η Χρυσή Αυγή, έχει και άλλα βίντεο, τα οποία μάλιστα έχει δει. Γιατί αν ο κ. Παναγούλης έχει δει τα βίντεο,άρα έτσι τα γνωρίζει, πάει να πει ότι έχει επαφές με τη Χ.Α.» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης και ρώτησε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Μήπως τελικά οι επαφές με τη Χ.Α. είναι από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ;»

Ο κ.Στρατούλης απάντησε στην ερώτηση αναφέροντας τα εξής: «Και ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Σαμαράς, περνάνε για βλάκα τον ελληνικό λαό και κάνουν τέτοια ερωτήματα. Εδώ πιάσαμε ενώπιον όλης της ελληνικής κοινωνίας τον κ. Μπαλτάκο με την κατσίκα στην πλάτη…»

«Τον διώξαμε» ήταν η απάντηση του κ. Γεωργιάδη.

«Δεν τον διώξατε παραιτήθηκε. Το διευκρίνισε και στη συνέντευξη που έδωσε στον realfm» αντέτεινε ο κ. Στρατούλης και συνέχισε λέγοντας: «Αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι τον κ. Παναγούλη, ρωτήστε τον».

«Όχι όχι δεν ξεφεύγετε… Εγώ τον ΣΥΡΙΖΑ ρωτάω…» διευκρίνισε ο υπουργός Υγείας.

«Για χαζό με περνάτε και εμένα και τον ελληνικό λαό;» διερωτήθηκε ο κ. Στρατούλης.

Πηγή: enikos.gr

By