Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λάρισα: Πρώην υποψήφιος ευρωβουλευτής απείλησε δικαστική επιμελήτρια με καραμπίνα

Που είχε πάει να του επιδώσει το χαρτί της έξωσης από το κατάστημά του

karampina1

Απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Λάρισα με πρωταγωνιστή πρώην υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΛΑΟΣ, ο οποίος απείλησε με καραμπίνα την δικαστική επιμελήτρια που είχε πάει να του επιδώσει το χαρτί της έξωσης από το κατάστημά του καθώς και αστυνομικό που έφθασε για ενισχύσεις στο σημείο.

Σύμφωνα με το thessalianews.gr το σκηνικό έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης σε κεντρικό σημείο της πόλης, τον πεζόδρομο Κούμα, όπου ο πρώην υποψήφιος ευρωβουλευτής διατηρεί κατάστημα υποδημάτων.

Υπό το βάρος των χρεών σε τράπεζα, τόσο ο ίδιος όσο και ο αδελφός του, δεν μπορούσαν εδώ και καιρό να ανταπεξέλθουν στην αποπληρωμή του δανεισμού για να σώσουν το μαγαζί τους, με συνέπεια να φτάσουν στο σημείο να χάσουν το ακίνητο μετά από πλειστηριασμό. Το γεγονός οδήγησε την δικαστική επιμελήτρια να βρεθεί γύρω στις 13:30 χθες το μεσημέρι στο μαγαζί ζητώντας τους να αποχωρήσουν από το κατάστημα και να αλλαχθεί η κλειδαριά.

Ο πρώην υποψήφιος ευρωβουλευτής αφού διαπληκτίστηκε με τους αστυνομικούς που έφθασαν στο σημείο πήρε την καραμπίνα του και άρχισε να απειλεί τόσο την δικαστική επιμελήτρια όσο και τους αστυνομικούς. Οι τελευταίοι, μπροστά στην απειλή όπλου, προέταξαν τα υπηρεσιακά τους περίστροφα σημαδεύοντας τον εξαγριωμένο έμπορο. Ευτυχώς το περιστατικό έληξε, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον έμπορο και δυο συγγενείς του, τον αδελφό του και τον πατέρα του, για αντίσταση κατά της αρχής.

Και οι τρεις οδηγήθηκαν χθες το βράδυ στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, ενώ σήμερα το μεσημέρι θα έρθουν αντιμέτωποι με τον εισαγγελέα.

By