Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λέτα: Η μείωση του σπρεντ oφείλεται στις θυσίες όλων των Ιταλών

Ο Ιταλός πρωθυπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την μείωση των επιτοκίων δανεισμού στις 197 μονάδες, που αποτελεί και το χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων δυο ετών 

letaA

Στην πτώση των επιτοκίων δανεισμού της χώρας του και στο μέλλον της κυβέρνησής του θέλησε να αναφερθεί σε συνέντευξή του προς τη δημόσια τηλεόραση της Rai ο Iταλός πρωθυπουργός Ενρίκο Λέτα. «Η μείωση του σπρεντ είναι αποτέλεσμα της θυσίας όλων των Ιταλών, μιας μεγάλης προσπάθειας. Δεν διαθέτει κανείς την μαγική ράβδο, αλλά η Ιταλία ακολουθεί τη σωστή κατεύθυνση», δήλωσε ο επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης.

Ο Ενρίκο Λέτα, με τον τρόπο αυτό, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την μείωση των επιτοκίων δανεισμού στις 197 μονάδες, που αποτελεί και το χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων δυο ετών. Σχετικά με το μέλλον της κυβέρνησής του, ο Iταλός πρωθυπουργός δήλωσε ότι «σε ό,τι αφορά τα ουσιαστικότερα θέματα επί τάπητος θα βρεθούν τελικά οι καλύτερες δυνατές λύσεις, ώστε να ληφθούν υπόψη όλες οι θέσεις των κυβερνητικών εταίρων».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By