Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λίπι: «Λιγότερο επιθετική η Γιουβέντους του Αλέγκρι»

Ο Μαρσέλο Λίπι με δηλώσεις του στον ιταλικό Τύπο μίλησε για τη Γιουβέντους του Μαξ Αλέγκρι, χαρακτηρίζοντάς τη λιγότερο επιθετική από την αντίστοιχη ομάδα του Αντόνιο Κόντε.

apostoli juveΟ πρώην τεχνικός της «Βέκια Σινιόρα» άσκησε κριτική για το σύλλογο του Τορίνο, συγκρίνοντας τους δύο τελευταίους προπονητές και την τακτική που παρουσίασαν, ανεξάρτητα κι αν ο Αλέγκρι βρίσκεται για μικρό χρονικό διάστημα στον πάγκο της Γιούβε.

Η τοποθέτηση του Λίπι: «Αυτή η ομάδα είναι λιγότερο επιθετική. Παίζει αρκετά διαφορετικό στιλ ποδοσφαίρου. Προτιμά να ελέγχει την κατοχή και στη συνέχεια, σιγά-σιγά, να δημιουργεί παιχνίδι. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά. Ο Αλέγκρι δεν καλά έκανε που άλλαξε τη συμπεριφορά και την προσέγγιση μίας ομάδας η οποία κυριάρχησε στην Ιταλία τα τελευταία τρία χρόνια».

Το απόγευμα αναμένεται η αποστολή της Γιουβέντους. Μάλιστα για τις 19:30 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου που θα δώσει ο Μάσιμο Αλέγκρι, μαζί με τον Μπουφόν.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μπαρτζάλι, Κάσερες, Ρόμουλο, αλλά και ο Πέπε για λόγους τακτικής.

Έτσι στην 21μελή αποστολή, βρίσκονται οι: Μπουφόν, Κιελίνι, Ογκμπόνα, Πογκμπά, Μαρκίσιο, Μοράτα, Τέβες, Κομάν, Τζιοβίνκο, Γιορέντε, Μπονούτσι, Παντοίν, Πίρλο, Ασαμόα, Βιντάλ, Λιχστέινερ, Στοράρι, Εβρά, Ρουμπίνιο, Περέιρα,

 

By