Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λαφαζάνης: «Ποιος κ. Τσίπρας. Εμείς είμαστε εδώ!»

Στα «κάγκελα» εξακολουθεί να βρίσκεται ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης

Menelaos Myrillas  © FOSPHOTOS
Menelaos Myrillas © FOSPHOTOS

«Ποιος κ. Τσίπρας, είμαστε εμείς εδώ» ! Η φράση ανήκει στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη, που αμφισβήτησε την ενημέρωση του προέδρου της επιτροπής Θεσμών & Διαφάνειας της Βουλής Τάσου Νεράντζη προς τον πρόεδρο του κόμματος, απαιτώντας να έχει ο ίδιος ιδιαίτερη ενημέρωση και μεταχείριση.

Η «ατάκα» του Παναγιώτη Λαφαζάνη που στέκεται εκκωφαντικά απέναντι σε βασικές επιλογές της Κουμουνδούρου, έρχεται να φορτίσει το ήδη βεβαρημένο κλίμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, που άλλα ποιεί ο Αλέξης Τσίπρας και άλλα η Αριστερή Πλατφόρμα.

Αφορμή στάθηκε διαδικαστικό θέμα, η αλλαγή στη σύνθεση της επιτροπής, με τον Θοδωρή Δρίτσα  (ΣΥΡΙΖΑ) να διαμαρτύρεται ότι δεν τηρήθηκε η αρχή της αναλογικότητας και τον Τάσο Νεράντζη να εξηγεί ότι είχε ενημερωθεί σχετικά ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος και έδωσε το όνομα του Νίκου Βούτση.

«Ποιος κ. Τσίπρας, εμείς είμαστε εδώ», σχολίασε εμφανώς ενοχλημένος ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, αναδεικνύοντας ακόμη περισσότερο την απόσταση που χωρίζει τον πρόεδρο του κόμματος με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By