Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λυκούδης: Να στηριχθεί το έργο του Μανιτάκη

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Σπύρος Λυκούδης «υπερασπίστηκε» τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και ζήτησε να τον στηρίξει η κυβέρνηση.

DimaΤην ανάγκη να λειτουργήσει αποτελεσματικά η κυβέρνηση στα μεγάλα κοινωνικά ζητήματα τόνισε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Σπύρος Λυκούδης, σημειώνοντας πως αν δεν επιταχυνθούν τα βήματα θα δυσκολέψουν περισσότερο τα πράγματα.

Ο κ. Λυκούδης, μιλώντας στο Βήμα fm, στήριξε τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη τονίζοντας πως προσπαθεί να διώξει τους επίορκους υπαλλήλους από το Δημόσιο, σημειώνοντας πως θα πρέπει να έχει τη στήριξη της κυβέρνησης για αυτή την κίνηση.

«Ο υπουργός έχει την πρόθεση να διώξει τα ακατάλληλα στελέχη από το Δημόσιο αφού αξιολογηθούν, αλλά θα πρέπι να έχει τη συμπαράσταση των άλλων υπουργών» ανέφερε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.

Παράλληλα, ο κ. Λυκούδης αναφέρθηκε και στα σενάρια ανασχηματισμού στην κυβέρνηση, με τη συμμετοχή στελεχών των κομμάτων που στηρίζουν τον Αντώνη Σαμαρά, για το οποίο ανέφερε πως δεν είναι στις προτεραιότητες της ΔΗΜΑΡ, αλλά θα εξετάσουν το ενδεχόμενο αν ο πρωθυπουργός προχωρήσει σε αυτή την κίνηση.

Τέλος, σχολιάζοντας τη συνέντευξη  του Αλέξη Τσίπρα στους «Νέους Φακέλους», τόνισε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «δεν πείθει για τις προθέσεις του, μετά το δημόσιο εναγκαλισμό με τον κ. Καμμένο».

By