Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο τραυματίας της επίθεσης στο Ν.Ηράκλειο

Το ιατρικό ανακοινωθέν και οι δηλώσεις της μητέρας του

xrisiaugi

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Γεώργιος Γεννηματάς νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο 29χρονος Αλέξανδρος Γέροντας, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη χθεσινή επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.

Σύμφωνα με το δεύτερο ιατρικό δελτίο που εκδόθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου κατά την πολύωρη χειρουργική επέμβαση από ομάδα χειρουργών έγινε στον τραυματία σπληνεκτομή. Όπως διαπιστώθηκε ο νεαρός άντρας έφερε κάκωση σπλήνας, τραυματισμό στομάχου, ρήξη διαφράγματος και τρεις τραυματικές ρήξεις πνεύμονα και ενδοπνευμονική αιμορραγία. Όπως επίσης ανακοινώθηκε από το νοσοκομείο κατά τη διακομιδή του έφερε διαμπερές τραύμα στην αριστερή θωρακοοσφυϊκή χώρα και στην αριστερή υποκλείδια χώρα ως πύλες εισόδου και εξόδου της σφαίρας.

Η κατάσταση του παραμένει κρίσιμη και παρακολουθείται από ομάδα χειρουργών.

«Να μην ξανασυμβούν τέτοια γεγονότα. Να γίνει καλά ο Αλέξανδρος. Να βάλουμε στην άκρη κάθε αντιπαλότητα», ευχήθηκε η μητέρα του τραυματία μιλώντας νωρίτερα στο ΣΚΑΪ, η οποία έχει χάσει έναν γιο σε ηλικία 28 ετών από μεσογειακή αναιμία.
Είπε επίσης ότι ο γιος  της δεν ήταν στέλεχος της ΧΑ, αλλά «πήγαινε εκεί αραιά και που, με κάτι παρέες που είχε» και πρόσθεσε ότι εκείνο που τη στεναχωρεί περισσότερο από όλα είναι που «Έλληνες σκοτώνουν Έλληνες».
(Visited 1 times, 1 visits today)
By