Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μάχη δίνει η 24χρονη που ακρωτηριάστηκε

Ο αστυφύλακας Αναστάσιος Χριστοδουλίδης είναι ο 23χρονος που τραυματίστηκε θανάσιμα

151014141236_6904

Ένας 23χρονος αστυνομικός και μία γυναίκα έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στη Λ. Πέτρου Ράλλη, ενώ «μάχη» για τη ζωή δίνει μία 24χρονη που ακρωτηριάστηκε.

Ο αστυφύλακας Αναστάσιος Χριστοδουλίδης, που υπηρετούσε στην Υπηρεσία Φύλαξης Εγκαταστάσεων Κράτης Αλλοδαπών Αττικής είναι ο αστυνομικός που τραυματίστηκε θανάσιμα στο ατύχημα, ενώ πήγαινε σε επιμορφωτικό σεμινάριο.

2014_xristodoulidis

Επιπλέον, αναγνωρίστηκε από τους γονείς της η νεαρή γυναίκα που τραυματίστηκε σοβαρά. Η 24χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, μετά από πολύωρο χειρουργείο, καθώς έχει χάσει το πόδι της ενώ υπάρχουν βλάβες στα περισσότερα εσωτερικά όργανα.

Ο οδηγός του Smart που προκάλεσε το μακελειό είναι ο Μάριαν Ερβις. Ο 27χρονος Αλβανός ισχυρίστηκε ότι είναι επιληπτικός και ότι έπαθε κρίση ενώ οδηγούσε, προκαλώντας το τραγικό δυστύχημα. Ο οδηγός, που έχει τραυματιστεί ελαφρά και νοσηλεύεται φρουρούμενος, θα υποβληθεί σε εξετάσεις, για να διαπιστωθεί αν ισχύει κάτι τέτοιο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός του Smart τράκαρε με ταξί και δεν σταμάτησε, αλλά ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα. Στη συνέχεια, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και παρέσυρε πεζούς και Ι.Χ, με συνέπειανα χάσουν τη ζωή τους ακαριαία δύο άνθρωποι και άλλοι τρεις να τραυματιστούν.

By