Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μέσω twitter αντιδρά ο Π.Γκρίλο στις πιέσεις για συμμετοχή σε κυβέρνηση συνεργασίας στην Ιταλία

Αποχωρώ από την πολιτική – δηλώνει- αν οι βουλευτές μου δώσουν ψήφο στήριξης στον Μπερσιάνι

Μέσω …twitter προσπαθεί να διατηρήσει την συνοχή της κοινοβουλευτικής του ομάδας, ο υποψήφιος έκπληξη των ιταλικών εκλογών Πέπε Γκρίλλο, αφού το Κίνημα των 5 αστέρων του οποίου ηγείται, δέχεται ασφυκτικές πιέσεις ενώ συνεχίζεται το σκηνικό ακυβερνησίας στην Ιταλία. Σε μήνυμα του μέσω twitter σημειώνει πώς θα αποχωρήσει από την πολιτική «εάν υπάρξει μία ψήφος βουλευτή του κόμματός του σε όσους κατέστρεψαν την Ιταλία».

GRILLO3Μάλιστα δύο κορυφαία στελέχη του κόμματος διέψευσαν ότι πρόκειται να διενεργηθεί εσωτερικό δημοψήφισμα με το ερώτημα της σύστασης κυβέρνησης συνεργασίας με το κόμμα του Π.Λ Μπερσάνι . Μάλιστα προκειμένου να …αντιδράσει στις πιέσεις το κόμμα του Π.Γκρίλο προτίθεται άμεσα να καταθέσει στον πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, Τζόρτζιο Ναπολιτάνο, για το σχηματισμό κυβέρνησης.

Την ίδια στιγμή ο Σίλιβο Μπερλουσκόνι δεν πρόκειται να παραστεί στο δικαστήριο, προκειμένου να αντιμετωπίσει κατηγορία που του αποδίδεται για προσπάθεια χρηματισμού Γερουσιαστή, αφού βρίσκεται νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο του Μιλάνο. [space size=»30″]

 

By