Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μέτωπο αντίστασης σε όσους επιβουλεύονται την εθνική κυριαρχία της χώρας ζητά ο Καμμένος

«Η κυβέρνηση καταστρέφει κάθε πιθανότητα και ελπίδα για ανάπτυξη»

kammenos600_181213

Τη σημαία της επανάστασης σήκωσε σήμερα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση επί του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών.

Συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος ζήτησε τη συγκρότηση ενός εθνικού σχεδίου απέναντι σε εκείνους οι οποίοι, όπως ανέφερε, «επιβουλεύονται την εθνική κυριαρχία της χώρας» και «στο όνομα της παγκοσμιοποίησης θέλουν να καταργήσουν το έθνος – κράτος, έχοντας οδηγήσει όλους τους Έλληνες πολίτες -έχοντας πάρει τον φόρο εισοδήματος, τον ΕΝΦΙΑ και τα χαράτσια- στην απόγνωση και στο να περιμένουν την κατάσχεση του σπιτιού τους».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «φέρνει μέσα στον Αύγουστο ένα ακόμα πολυνομοσχέδιο, κατ΄ απαίτηση της τρόικας, προκειμένου να ρυθμιστούν οι υποχρεώσεις που έχει πάρει για να ακολουθηθεί η ίδια πολιτική, που οδηγεί τον ελληνικό λαό σε μεγαλύτερη ανεργία, τη χώρα σε εσωτερική υποτίμηση, τις επιχειρήσεις σε λουκέτα και ουσιαστικά στην καταστροφή κάθε πιθανότητας και ελπίδας για ανάπτυξη στη χώρα».

Όπως υπογράμμισε «η ίδια Βουλή που επιβάλλει χαράτσια στον ελληνικό λαό, τα οποία δεν μπορεί πλέον να πληρώσει κανένας πολίτης, ετοιμάζεται να χαρίσει όλα τα δάνεια που πήραν οι εκδότες βάζοντάς τα στην «bad bank» του συστήματος και δίνοντας τη δυνατότητα να ελέγξουν πλήρως την ενημέρωση».

Απεναντίας, όπως είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, η λίστα Λαγκάρντ παραμένει άθικτη, γιατί οι πρωταγωνιστές της είναι οι πρωταγωνιστές του συστήματος, που σήμερα συντηρεί τη συγκυβέρνηση, «είναι οι εκδοτικές εταιρείες που έπαιρναν τηλέφωνο τους υπουργούς, για να εξυπηρετήσουν τους υπόδικους που λήστεψαν τη ΔΕΗ, την οποία σήμερα ξεπουλάνε».

Αναφερόμενος στην επίμαχη τροπολογία για τα ΜΜΕ  σημείωσε ότι «την ίδια στιγμή που κλείνουν εφημερίδες, με συγκεκριμένες ρυθμίσεις, ενημερωτικό κανάλι μπορεί να γίνει μη ενημερωτικό, αλλά μη ενημερωτικό κανάλι δεν μπορεί να γίνει ενημερωτικό, για να μην μπορεί κανείς άλλος να πληροφορεί τον ελληνικό λαό παρά οι συγκεκριμένοι εργολάβοι που υποστηρίζουν το σύστημα».

Σχολιάζοντας τη ρύθμιση για το επικουρικό ταμείο των ενστόλων, ο κ. Καμμένος διερωτήθηκε «τι δουλειά έχει η κυβέρνηση ή η τρόικα ή οποιοσδήποτε άλλος να βάζει χέρι σε έναν προσωπικό λογαριασμό; Για ποιον λόγο σήμερα νομοθετεί η κυβέρνηση;» και πρόσθεσε ότι για εκείνα τα ταμεία στα οποία έχει ευθύνη, μπορεί να έχει λόγο, αλλά «στα ταμεία που έχουν γίνει με τον ιδρώτα και το αίμα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας δεν μπορεί να βάλει χέρι κανείς».

By