Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μέχρι το 2016 ο Τριανταφυλλόπουλος στον Παναθηναϊκό

Ο 20χρονος αμυντικός επέκτεινε για 3 χρόνια την συνεργασία του με το «τριφύλλι».

TriantawallΑπό τη στιγμή που τα… ταμεία είναι άδεια, η λογική έλεγε πως οι «πράσινοι» θα έπρεπε να στηριχθούν στα δικά τους παιδιά. Ένα από αυτά είναι και ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος.

Ο 20χρονος αμυντικός πήρε εφέτος αρκετές ευκαιρίες, τις εκμεταλλεύτηκε και κέρδισε θέση βασικού, αναγκάζοντας τον Γιάννη Αλαφούζο να ξεκινήσει τις συζητήσεις για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του.

Αυτές δεν άργησαν να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της, με τον νεαρό στόπερ μέχρι το 2016.

Ο ίδιος ο παίκτης, μιλώντας για την εξέλιξη αυτή, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη συμφωνία. Η ομάδα μου δείχνει με αυτόν τον τρόπο ότι με στηρίζει έμπρακτα και ίσως να με ανταμείβει για την προσπάθειά μου μέχρι τώρα και για τη σεζόν που πέρασε.

Θα τα δίνω όλα κάθε μέρα, σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι για να επιστρέψω αυτήν την εμπιστοσύνη και να τη δικαιώσω. Στόχος μου στο εξής είναι να δουλεύω σκληρά και να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος ώστε να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα μου να πετυχαίνει τους στόχους της».

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By