Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μήτρογλου και φύγαμε για Βραζιλία [βίντεο]

Αγκαλιά με την πρόκριση στο Μουντιάλ είναι η Εθνική, μετά τη νίκη (3-1) επί της Ρουμανίας, με 2 γκολ του επιθετικού του Ολυμπιακού.

2224514_full-lnd

Ένα βήμα από την εξασφάλιση του εισιτήριου για το Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού, είναι η Εθνική ομάδα, μετά τη νίκη της με 3-1 επί της Ρουμανίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στο κατάμεστο από 30.000 θεατές «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έκανε ένα από τα πιο θεαματικά παιχνίδια των τελευταίων ετών.

Όχι μόνο επειδή πέτυχε 3 γκολ, αλλά επειδή είχε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει άλλα τόσα. Κάτι σπάνιο για μία ομάδα που φημίζεται για τους αμυντικούς της προσανατολισμούς.

Η εικόνα της αυτή μάλιστα, διήρκεσε σε όλο το 90λεπτο, καθώς οι περισσότερες επιθέσεις της ήταν… φωτιά, έχοντας τον Κώστα Μήτρογλου σε καταπληκτική ημέρα.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού άλλωστε ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 14′, με καταπληκτικό σουτ πάνω στην κίνηση, μετά από ασίστ του Σαλπιγγίδη.

[video_embed][/video_embed]
Ωστόσο οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν για πολύ, καθώς 5 λεπτά αργότερα, ο Στάνκο εκμεταλλεύτηκε την λάθος έξοδο του Καρνέζη και την αδράνεια του Τοροσίδη, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

[video_embed][/video_embed]
Ευτυχώς όμως η απάντηση από τους Έλληνες διεθνείς ήταν άμεση. Ο Τοροσίδης βρήκε στο 21′ τον Σαλπιγγίδη και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να δώσει ξανά το προβάδισμα στην Εθνικής.

[video_embed][/video_embed]
Από εκείνο το λεπτό, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος είχε την ευκαιρία να σκοράρει με τον Σαμαρά (28′), τον Τοροσίδη (36′) και τον Μήτρογλου (43′), αλλά δεν τα κατάφερε…

Ο πρώτος σκόρερ της SuperLeague όμως δεν είχε τελειώσει και στο 67′ με ένα νέο σουτ, έστειλε και πάλι την μπάλα στα δίχτυα του Λομπόντ σημειώνοντας το 3-1, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του αγώνα, καθώς οι ευκαιρίες των Κατσουράνη (69′), Μήτρογλου (71′) και Χολέμπας (93′) δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.

[video_embed][/video_embed]
Έτσι, η Εθνική πάει για την ρεβάνς στο Βουκουρέστη, έχοντας περιθώριο ακόμη και για ήττα με 1 γκολ ή με δύο, αρκεί να έχει σκοράρει και εκείνη τουλάχιστον ένα τέρμα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By