Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Μαλαισία: Δεν έχουν εντοπιστεί συντρίμμια του αεροσκάφους

H Μαλαισία έχει στείλει τέσσερα πλοία στην περιοχή καθώς και τρία ελικόπτερα, δήλωσε ένας Mαλαισιανός αξιωματούχος στο Reuters

malaysia

Τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού της Μαλαισίας δεν εντόπισαν σημάδια από τα συντρίμμια του αεροσκάφους της Malaysia Airlines που χάθηκε από τα ραντάρ τα ξημερώματα όταν έφτασαν στη θαλάσσια περιοχή στα ανοικτά των βορειοανατολικών ακτών της χώρας, απ” όπου προήλθε το τελευταίο σήμα του Boeing , δήλωσε ένας αξιωματούχος.

H Μαλαισία έχει στείλει τέσσερα πλοία στην περιοχή καθώς και τρία ελικόπτερα, δήλωσε ένας Mαλαισιανός αξιωματούχος στο Reuters.

«Το αεροσκάφος μας εντόπισε μια πορτοκαλί κηλίδα στη θάλασσα, στο σημείο απ” όπου προήλθε το τελευταίο σήμα. Στείλαμε ένα πλοίο να ερευνήσει και επιβεβαιώθηκε ότι δεν ήταν τίποτα», πρόσθεσε ο ίδιος.

Το Boeing 777-200 που εκτελούσε την πτήση Κουάλα Λουμπούρ- Πεκίνο έχασε την επαφή με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας τα ξημερώματα, 120 ναυτικά μίλια ανατολικά των ακτών της πόλης Κότα Μπάρου της Μαλαισίας, όπως έχει ανακοινώσει η Malaysia Airlines.

By