Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μεγάλη κίνηση Μαρινάκη με UNICEF

Το μήνυμα του προέδρου των «ερυθρόλευκων» για τη συνεργασία με τη διεθνή ανθρωπιστική οργάνωση – Η ομάδα του Πειραιά θα συγκεντρώσει πάνω από δύο εκατ. ευρώ για εμβόλια και σίτιση παιδιών που έχουν ανάγκη

οσφπ3

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και πλέον στη φανέλα του Ολυμπιακού θα υπάρχει το λογότυπο της UNICEF.

Η είδηση είχε «διαρρεύσει» εδώ και κάποιες ημέρες, όμως τώρα ήρθε η ώρα της επίσημης ανακοίνωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Τη συνεργασία παρουσίασε επισήμως , σε κοινή συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, και ο πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF, Λάμπρος Κανελλόπουλος.

[pullquote style=»border-left»]Τη συνεργασία παρουσίασε επισήμως , σε κοινή συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, και ο πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF, Λάμπρος Κανελλόπουλος.

Από την πλευρά του ο ο πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF, Λάμπρος Κανελλόπουλος ανέφερε ότι είναι μια νέα σελίδα για τα ανθρωπιστικά ιδεώδη για τη χώρα μας . «Ο Ολυμπιακός αναδεικνύει ανθρωπιστικές αξίας. Ο ρόλος του κ Μαρινάκη είναι καθοριστικός καθώς προάγει αξίες όπως την αλληλεγγύη την πίστη και την ελπίδα, αξίες- που τις έχει ανάγκη Ελλάδα» κατέληξε.[/pullquote]

[video_embed][/video_embed]

οσφπ οσφπ2

By