Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης για την ΕΡΤ

«Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται 8 μήνες από το φασιστικό μαύρο στην ΕΡΤ- στον Πολιτισμό- στη Δημοκρατία» 

Rally against the closure of Greek state broadcaster ERT, Thessaloniki, 16 June 2013. / ???????????? ??????? ??? ???????? ??? ???, ???????????, 16 ??????? 2013.

Σήμερα, Πέμπτη, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Ραδιοφωνίας οι καλλιτέχνες ενώνουν ξανά τις φωνές τους σε μια συναυλία που διοργανώνει η ΠΟΣΠΕΡΤ για να στηρίξουν τον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ.

«Σας καλούμε στη μεγάλη συναυλία στήριξης και αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ. Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται 8 μήνες από το φασιστικό μαύρο στην ΕΡΤ – στον Πολιτισμό – στη Δημοκρατία ! Η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΡΤ, που κρατούν, με την στήριξη ανθρώπων του πολιτισμού, κινημάτων, φορέων και κάθε αλληλέγγυου αγωνιστή, ακόμα ζωντανή την ΕΡΤ, μέσω ERTOPEN – ΕΤ3 – Ραδιοφώνων, κεντρικά και στην περιφέρεια με τις τοπικές ΕΡΑ…. σε όλη την Ελλάδα και στη διασπορά» αναφέρει στην ανακοίνωσή της.

Στη συναυλία που θα φιλοξενηθεί στο Κλειστό γήπεδο του Περιστερίου στην Αθήνα, θα συμμετάσχουν οι: Λαϊκή Ορχήστα «Μίκης Θεοδωράκης», Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Χαρούλης, Γιάννης Σιδηράς, Δημήτρης Καρράς, Αρετή Κετιμέ & Λόλα Γιαννοπούλου, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Θέμης Ανδρεάδης, Καλλιόπη Βέττα & Γιάννης Ιωάννου, Κάρμα, Κollektiva, Κώστας Θωμαΐδης, Μαρία Καναβάκη & Χρήστος Παυλής, Magic De Spell, Ναταλία Ρασούλη, Σοφία Παπάζογλου & Κωνσταντίνος Στεφάνης με όλο το team «Eδώ είναι του Ρασούλη», Νίκος Ζούδιαρης & Απόστολος Ρίζος, Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης και οι Λάκης Χαλκιάς, Νίκος Τουλιάτος, Πολυφωνικό Σύνολο Χαονια.

Το ξεκίνημα της βραδιάς θα αναλάβει ο ηθοποιός Σίλας Σεραφείμ με ένα επίκαιρο stand up, ενώ το μουσικό κομμάτι της βραδιάς θα ανοίξει ο Ανδρέας Μαϊστράτος (δημοσιογράφος ΕΡΤ) και το σχήμα «Τρόπος». Συντονιστής του καλλιτεχνικού προγράμματος είναι ο Πάνος Χρυσοστόμου

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 20.30 και η τιμή του εισιτηρίου είναι 10€. Τα χρήματα θα δοθούν για την ενίσχυση των απολυμένων εργαζομένων της ΕΡΤ.

By