Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Με αστακό και χταποδάκι στη Σάμο ο Γιώργος Παπανδρέου

Συνεχίζει ανέμελος τις διακοπές…

FOSPHOTOS
FOSPHOTOS

Στη Σάμο απολαμβάνει…ανέμελος τις διακοπές του ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, μετά τη Σέριφο και την Ίο. Ο φωτογραφικός φακός αποθανάτισε τον Παπανδρέου να δειπνεί σε γνωστή ταβέρνα του νησιού.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Esspeso, ο πρώην πρωθυπουργός πλήρωσε και το λογαριασμό για τους δυο σωματοφύλακές του, που κάθονταν σε απόσταση για να εποπτεύουν το χώρο. Το γεύμα περιελάμβανε ορεκτικά, με γόνο καλαμαράκι, χταποδάκι και δυο μικρούς αστακούς, ενώ αυτή τη φορά εθεάθη με γνωστό του στο τραπέζι και όχι με τη σύζυγό του, Άντα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, από την 1η Αυγούστου βρίσκεται στη Σάμο και διαμένει στο πολυτελές «Doryssa Seaside Resort». Μάλιστα, όπως τονίζει αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν μία από τις εξόδους του στο παραθαλάσσιο εστιατόριο «Φάρος», στο Πυθαγόρειο. Με παρέα του έναν άντρα μεγαλύτερης ηλικίας και ντυμένος απλά, με γαλάζιο πόλο μπλουζάκι και σκουρόχρωμο παντελόνι, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απόλαυσε θαλασσινές νοστιμιές στην κυριολεξία δίπλα στο κύμα, ενώ οι δύο σωματοφύλακές του, καθισμένοι διακριτικά σε τραπέζι που βρισκόταν σε μεγαλύτερο ύψος, παρακολουθούσαν τον χώρο για τυχόν ύποπτες κινήσεις.

Όταν κλήθηκε να πληρώσει 190 ευρώ για το δείπνο των δύο ατόμων, ενώ -ως καλός εργοδότης- τακτοποίησε και το ποσό που αντιστοιχούσε στο γεύμα των δύο σωματοφυλάκων του. Πάντως φαίνεται πως το συγκεκριμένο εστιατόριο είναι το αγαπημένο του πρώην πρωθυπουργού, καθώς για χθες το βράδυ είχε κάνει κράτηση τραπεζιού για 23 άτομα, συμπεριλαμβανομένης και της συζύγου του Άντας, που αναμενόταν να φτάσει στο νησί.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By