Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Με «δεν ήξερα» απολογήθηκε ο Κατίδης

katidisΤην τακτική του «δεν ήξερα, δεν είχα ακούσει», ακολούθησε ο Γιώργος Κατίδης κατά την απολογία του στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τον ναζιστικό χαιρετισμό του στο παιχνίδι με την Βέροια.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, τόνισε πως «δεν έχει τύχει να γνωρίζω την περίοδο του ναζισμού. Στο πορηγούμενο παιχνίδι υπήρχε έντονη κριτική στο πρόσωπο μο. Δεν είμαι ναζιστής, ούτε φασίστας. Δεν γνώριζα τι έκανα. Για τον Χίτλερ ήξερα μόνο κάποια πράγματα από την τηλεόραση, αλλά δεν ήξερα τι σημαίνει αυτό, ήταν κάτι αυθόρμητο».

Όσο για τον λόγο που τον οδήγησε σε αυτή τη κίνηση, απάντησε: «Νόμιζα ότι ο χαιρετισμός μου αυτός σημαίνει σεβασμός. Το έκανα για να σηκωθεί ο κόσμος όρθιος. Ηταν κάτι κακό για την ομάδα μου και γι” αυτό έθεσα τον εαυτό μου εκτός ομάδας. Προσέβαλα το λαό της και τους συμπαίκτες μου. Εχω κάνε ρεζίλι τον εαυτό μου. Εχω ετεροθαλή αδελφό από το Πόρτο Ρίκο».

Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα, ενώ η Πειθαρχική Επιτροπή συμφώνησε πως δεν συντρέχει λόγος τιμωρίας της ΑΕΚ, καθώς η ευθύνη είναι αποκλειστικά του παίκτη.
[space size=»30″]

By