Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Με ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή ομιλία Βενιζέλου στο Ζάππειο

«Αναμένεται να απαντήσει στα έκτροπα της Δευτέρας που παραπέμπουν σε πολιτικό κανιβαλισμό»

papandreouAndreas

Με τα έκτροπα που έλαβαν χώρα τη Δευτέρα στο Ζάππειο και παραπέμπουν σε πολιτικό κανιβαλισμό να ρίχνουν βαριά τη σκιά τους, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η σημερινή εκδήλωση πάλι στον ίδιο χώρο που διοργανώνεται από το ΠΑΣΟΚ για την επέτειο συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση του κινήματος.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βεβαίως η ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου ο οποίος, όπως άλλωστε προανήγγειλε λέγοντας χαρακτηριστικά «θα τα πούμε την Τετάρτη», αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα όσα του καταλογίζουν και στις εσωκομματικές επικρίσεις που έχουν φουντώσει το τελευταίο διάστημα.

Παράλληλα θα επιχειρήσει να εκπέμψει ένα μήνυμα ενότητας, με απώτερο στόχο τη συσπείρωση καθώς οι εκλογές παραμονεύουν….

Ωστόσο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να δώσει και το στίγμα της ανασυγκρότησης της Δημοκρατικής Παράταξης, με στόχο τη μετάβαση στην Κεντροαριστερά. Να σημειωθεί ότι στηνεκδήλωση αναμένεται να δώσει το παρών και ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης.

Για τη σημερινή εκδήλωση, έχει γίνει μεγάλη κινητοποίηση προκειμένου η συμμετοχή να είναι μεγάλη: Ένα μαζικό γραπτό μήνυμα εστάλη το απόγευμα της Τρίτης σε χιλιάδες κινητά τηλέφωνα στο λεκανοπέδιο της Αττικής: «Σας περιμένουμε στη γιορτή των 40 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, 3 Σεπτεμβρίου, στις 7 μ.μ., στο Ζάππειο, για την αρχή της Αλλαγής που θέλουμε να δούμε».

 

 

By