Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Με εργαζομένους της ΕΛΒΟ συναντήθηκε ο Κουτσούμπας

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ  εξέφρασε τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του κόμματος  στους αγώνες των εργαζομένων για να μην προχωρήσει η διαδικασία εκκαθάρισης και να μην κλείσει η ΕΛΒΟ

ELVOa

Η έκθεση της Κοινωνικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τη δράση της Τρόικας επιβεβαιώνει τις μόνιμες θέσεις του ΚΚΕ, τόνισε ο γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε δηλώσεις του κατά την επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ΕΛΒΟ, στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου.

«Η Τρόικα, η Κομισιόν, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το ΔΝΤ, τον μόνο στόχο που είχαν δεν ήταν να λύσουν προβλήματα του ελληνικού λαού και της ελληνικής οικονομίας, αλλά πώς θα κάνουν πιο κερδοφόρα τα μονοπώλια, τους μονοπωλιακούς ομίλους τους, τις τράπεζές τους και τα δικά τους συμφέροντα και, οπωσδήποτε, τα συμφέροντα τμήματος της ελληνικής πλουτοκρατίας» είπε ο κ. Κουστούμπας.

Ο κ. Κουτσούμπας συναντήθηκε με τη διοίκηση του σωματείου και εργαζόμενους και εξέφρασε τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του ΚΚΕ στους αγώνες τους για να μην προχωρήσει η διαδικασία εκκαθάρισης και να μην κλείσει η ΕΛΒΟ.

By