Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Με παροδικές νεφώσεις σήμερα ο καιρός

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού

kairos athina

Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις, αυξημένη υγρασία και τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014. Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες θα ευνοήσουν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 27 στη Δυτική Ελλάδα, από 10 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 29 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα και από 15 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα όπου θα επικρατήσουν σχεδόν μέτριοι και τοπικά μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς.

Παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

By