Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Με υπόμνημα κατέθεσε ο Παπακωνσταντίνου

Με υπόμνημα 9 σελίδων και όχι αυτοπρόσωπη παρουσία, επέλεξε να απαντήσει στις κατηγορίες που του αποδίδονται για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

FOSPHOTOS
FOSPHOTOS

Ο πρώην υπουργός επρόκειτο να καταθέσει σήμερα το πρωί στις 10,30 ενώπιον των μελών της Προανακριτικής Επιτροπής. Ο ίδιος είχε πάντως, υποστηρίξει ότι θα παραστεί στην επιτροπή για να δώσει απαντήσεις σε όλα εκείνα τα «αδικήματα» που του καταλογίζουν και αφορούν στην νόθευση εγγράφου, παράβαση καθήκοντος και απιστία περί την υπηρεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλειοψηφία των μελών της Προανακριτικής Επιτροπής εκτιμά ότι με την κατάθεση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου ολοκληρώνεται ο κύκλος της κατάθεσης μαρτύρων και ότι στις 4 Ιουλίου θα πρέπει να παραδοθεί το πόρισμα της.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, προτίθεται να ζητήσει να καταθέσει εκ νέου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, καθώς εκτιμά ότι έχουν προκύψει νέα στοιχεία που δεν έχουν διερευνηθεί από την πραγματογνωμοσύνη της ειδικής υπηρεσίας της ΕΛΑΣ στο επίμαχο usb με τα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By