Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Με ύβρεις και απειλές ανακοίνωσαν τις υποψηφιότητές τους Κασιδιάρης – Παναγιώταρος

1Με ύβρεις και απειλές ανακοίνωσαν το Σάββατο τις υποψηφιότητές τους οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κ.κ. Κασιδιάρης και Παναγιώταρος σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων και ο Ηλίας Παναγιώταρος για την Περιφέρεια Αττικής.

Ωστόσο, μιλώντας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και οι δύο προχώρησαν σε νέες, προκλητικές δηλώσεις με τον κ. Κασιδιάρη να αναφέρει ότι θα είναι ο πρώτος Δήμαρχος που θα εκλεγεί από την φυλακή.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής αναφέρθηκε στην κυβέρνηση κάνοντας λόγο για «λαμόγια που φέρνουν μετανάστες» και  δήλωσε έτοιμος να γίνει δήμαρχος ακόμη και μέσα από τη φυλακή.

«Όλα δείχνουν ότι η Χρυσή Αυγή θα πάρει την πρώτη θέση», είπε, τονίζοντας ότι θα γίνει ο πρώτος δήμαρχος σε πρωτεύουσα κράτους που θα εκλεγεί, παρά το ότι θα είναι φυλακισμένος.

Από την πλευρά του ο Ηλίας Παναγιώταρος αναφέρθηκε στον χαρακτηρισμό «αληταρά» που είπε η κυρία Ελένη Ζαρούλια στην Ολομέλεια της Βουλής και ο οποίος τη κόστισε 1.500 ευρώ, λέγοντας ότι «όλοι αυτοί είναι κάτι παραπάνω από αληταράδες».

«Είναι πουλημένοι, παλιοτόμαρα, σαβούρα και σιχαμάρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Παναγιώταρος, προσθέτοντας πως ο ελληνικός λαός τους σιχαίνεται και «θα το δείξει έμπρακτα τον Μάιο».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By