Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Με 4άρα στο 2014 ο Ολυμπιακός

Εύκολο απόγευμα για τους παίχτες του Μίτσελ απέναντι στην Καλλονή

osfp

Με… φόρα από το 2013 μπήκε ο Ολυμπιακός στη νέα χρονιά, καθώς νίκησε 4-0 την Καλλονή στο γήπεδο Καραϊσκάκη, για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Τα γκολ πέτυχαν οι Σαβιόλα (13΄), Ντομίνγκες (54΄), Μανωλάς (65′) και Μασάντο (75΄).

Οι πρωταθλητές χειμώνα έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους. Πήραν αμέσως την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 13ο λεπτό πέτυχαν το πρώτο γκολ, όταν ο Ντομίνγκες γύρισε στον Σαβιόλα κι αυτός «εκτέλεσε» τον Σιδεράκη.

Τρία λεπτά αργότερα ο Κάμπελ βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Καλλονής αλλά έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι, ενώ οι καλές στιγμές των γηπεδούχων συνεχίστηκαν με τον Φουστέρ (22′) και τον Ντομίνγκες (24′) να μην καταφέρνουν από καλή θέση να νικήσουν τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, όμως λίγο μετά το ξεκίνημα της επανάληψης (54′) και από γύρισμα του Σαλίνο, ο Ντομίνγκες από κοντά διπλασίασε τα τέρματα της οπάδας του.

Και από κόρνερ του Βάις στο 65′, ο Μανωλάς βρέθηκε στην καρδιά της περιοχής και με σουτ έκανε το 3-0. Στο 75′ ο δείκτης ανέβηκε στο 4-0, αυτή τη φορά με σουτ του νεοεισελθώντα Μασάντο και μετά από κάθετη μπαλιά του Βάις κι αυτό το σκορ παρέμεινε ως το τέλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μπονγκ, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Μανιάτης (72′ Μασάντο), Σάμαρης (66′ Εντιγκά), Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ (56′ Βάις), Σαβιόλα.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιάννης Ματζουράκης): Σιδεράκης, Λεάντρο, Μανούσος (69′ Βαλιός), Λεοζίνιο, Χωριανόπουλος, Καζάκης (20′ Γκι Κάσα), Αναστασιάδης, Γκοϊανίρα, Γιουκάρης (78′ Ντάμπος), Ντος Σάντος, Ποντάνι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαπέτρου (Αθήνας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αλβες.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By