Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Μητέρα Αξαρλιάν: «Ο γιος μου δεν παίρνει άδεια από κει που βρίσκεται»

«Η πρόκληση της τρομοκρατίας στη χώρα μας είναι υπαρκτή» υποστηρίζει ο Νίκος Δένδιας στο μνημόσυνο για τον Θάνο Αξαρλιάν

Dendias

Την ανάγκη διαμόρφωσης κοινωνικής και πολιτικής συναίνεσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της τρομοκρατίας επισήμανε ο υπουργός Δημοσίας Τάξης Νίκος Δένδιας μετά την επιμνημόσυνη δέηση στο παρεκκλήσι της Ιεράς Μητρόπολης Αθηνών που οργάνωσε ο σύλλογος «Θάνος Αξαρλιάν» για τα θύματα της τρομοκρατίας.

«Η πρόκληση της τρομοκρατίας στη χώρα μας είναι υπαρκτή. Έχω, επίσης, όμως, πει ξεκάθαρα ότι πιστεύω ακράδαντα ότι η ελληνική κοινωνία ομονοούσα, χωρίς υποσημειώσεις και χωρίς κόμματα, μπορεί να αντιμετωπίσει την τρομοκρατία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας.

«Η κοινωνική ομόνοια απέναντι στο θέμα αυτό είναι απαραίτητη ώστε οι διωκτικές αρχές της χώρας μας να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο της τρομοκρατίας» πρόσθεσε ο υπουργός Δημοσίας Τάξης.

«Να σκεφτούν ότι ο γιος μου δεν παίρνει άδεια από εκεί που βρίσκεται» δήλωσε από την πλευρά της, η μητέρα του Αξαρλιάν αφήνοντας αιχμές για όσους έδωσαν άδεια από τις φυλακές στον Χριστόδουλο Ξηρό.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By