Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μικρολίμανο: Έρευνες στο ξενοδοχείο που έμενε ο δράστης της επίθεσης

Η ιδιοκτήτρια είδε την φωτογραφία του δράστη και ειδοποίησε τις Αρχές

mikrolimano2

Έρευνα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στον Πειραιά που φέρεται ότι διέμενε μέχρι πρότινος ο δράστης της ένοπλης επίθεσης σε κέντρο διασκέδασης στο Μικρολίμανο πραγματοποιείται από σήμερα το πρωί, παρουσία εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα, στο εν λόγω ξενοδοχείο στο Μικρολίμανο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και από τις πρώτες πρωινές ώρες κάνουν «φύλλο και φτερό» τους χώρους του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, αναζητώντας στοιχεία που θα τους βοηθήσουν στον εντοπισμό του αλλοδαπού πιστολέρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης είδε την φωτογραφία του δράστη που διέρρευσε στο Διαδίκτυο και αμέσως χθες το βράδυ ειδοποίησε τις Αρχές.

Σε επικοινωνία, που είχε με τους δημοσιογράφους, η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου δήλωσε ότι σοκαρίστηκε όταν είδε πως ο άνδρας που άνοιξε πυρ τραυματίζοντας 15 άτομα σε νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά ήταν ένοικός της.

Άνδρες της ΕΛΑΣ και του ΕΚΑΜ πραγματοποιούν έρευνες και έχουν αποκλείσει κάθε χώρο του ξενοδοχείου, το οποίο βρίσκεται ελάχιστα μέτρα μακριά από το νυχτερινό κέντρο όπου σκόρπισε τον τρόμο ο επικίνδυνος κακοποιός.

Αυτό το στοιχείο φαίνεται πως λύνει και το μυστήριο του τι συνέβη τα 15 λεπτά που ο δράστης έφυγε από το κέντρο και επέστρεψε με το Καλάζνικοφ στα χέρια για να γαζώσει το μπαρ στο Μικρολίμανο αλλά και το πώς απομακρύνθηκε από το σημείο.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου, οι εργασίες αποκατάστασής του αναμένεται να ολοκληρωθούν άμεσα και το μαγαζί θα ανοίξει την Παρασκευή και το Σάββατο, προσφέροντας τα έσοδα προς ανακούφιση των τραυματιών.

By