Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πυρά Μιχελάκη κατά ΣΥΡΙΖΑ για την «παράλυση» της ΕΡΤ

«Παίζετε παιχνίδια φανατισμού και πόλωσης» σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικών

 

ertΣε μετωπική σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της ΕΡΤ ήρθε στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών Γ. Μιχελάκης , κατηγορώντας τον ότι παίζει παιχνίδια εναντίον της νομιμότητας, της σταθερότητας και της δημοκρατίας, αποδεικνύοντας την υποταγή του άκρα και τις ακρότητες. «Παίζετε παιχνίδια φανατισμού και πόλωσης και τώρα φλερτάρετε με την κατάρα του διχασμού και αυτό δεν είναι λάθος, αλλά έγκλημα σε βάρος του τόπου που δεν πρόκειται να περάσει», ανέφερε επί λέξει.

Παρεμβαίνοντας στην συζήτηση της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το λουκέτο στην δημόσια ραδιοτηλεόραση στράφηκε και προσωπικά κατά του Αλ. Τσίπρα χαρακτηρίζοντας εμφυλιοπολεμικές κραυγές τα όσα είχε αναφέρει στην συγκέντρωση στο Σύνταγμα ότι «με αγώνες και αίμα θα δώσουμε τη μάχη για να διατηρήσουμε τη δημοκρατία», υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν να καλλιεργούνται συνθήκες πολιτικής ανωμαλίας.

Ο υπουργός Εσωτερικών έβαλε και κατά μερίδας συνδικαλιστών της ΕΡΤ που την οδήγησαν σε παράλυση και πόζαραν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και σημείωσε πως στόχος της κυβέρνησης είναι να απαλλαγεί η δημόσια ενημέρωση από τα κυκλώματα που την ρήμαζαν. «Πολλές φορές επιχειρήθηκε να αλλάξει η ΕΡΤ εν λειτουργία και ποτέ δεν άλλαξε, γιατί το κάστρο των βολεμένων επέμενε να αποδεικνύει πως οι θυσίες δεν είναι για όλους», είπε. Χαρακτήρισε την απόφαση τολμηρή γιατί έβαλε τέλος σε μια εστία ασυδοσίας και απέρριψε τις αιτιάσεις για βλάβη του δημοσίου συμφέροντος.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By