Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Μνήμες» από IKEA για μια θέση στον ΟΤΕ

Στους 23.000 οι υποψήφιοι για 500 θέσεις εργασίας

eueloysia-OTE

Θυμάστε την είδηση που προκάλεσε παγκόσμιο ενδιαφέρον, για τους 20.000 υποψήφιους Ισπανούς που διεκδικούσαν 400 εργασίας  στα IKEA της Βαλένθια; Περίπου ίδια αναλογία υπάρχει και για τις 400 θέσεις που είχε προκηρύξει ο ΟΤΕ προ ημερών για 500 θέσεις, καθώς οι αιτούμενοι ξεπέρασαν τις 23.000 την Πέμπτη.

Σημειώνεται ότι η Ελλάδα και η Ισπανία είναι οι δύο χώρες με το μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας στην Ε.Ε., με το φαινόμενο να είναι ιδιαίτερα οξυμένο στις πιο παραγωγικές ομάδες του πληθυσμού.

Επιστρέφοντας στα του ΟΤΕ, ο Οργανισμός προκήρυξε θέσεις εργασίας για τεχνικούς πεδίου, πωλητές καταστημάτων και εταιρικούς πωλητές με αμοιβές άνω του βασικού μισθού και επιπλέον παροχές όπως πρόγραμμα ιδιωτικής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και προϊόντα και υπηρεσίες του Ομίλου.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα προκηρυχθούν και νέες θέσεις εργασίας για τεχνικούς πεδίου σε επιπλέον περιοχές της χώρας, αλλά και μηχανικούς. Συνολικά οι νέες θέσεις εργασίας που ανοίγουν στον ΟΤΕ αναμένεται να ξεπεράσουν τις 500. Προσθέτοντας και τις προσλήψεις που έγιναν το 2013, μέσα σε ένα χρόνο ο ΟΤΕ θα έχει κάνει πάνω από 1.000 προσλήψεις.

Ο συνολικός αριθμός των προσλήψεων που θα πραγματοποιηθούν θα εξαρτηθεί και από τον αριθμό των αποχωρήσεων μέσω των προγραμμάτων εθελουσίας.

Η εταιρεία προχωράει σε προσλήψεις σε συνέχεια των προγραμμάτων οικειοθελούς αποχώρησης που είναι σε εξέλιξη και για τα οποία κατατέθηκαν περισσότερες από 2.200 αιτήσεις συμμετοχής.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By